![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 15 Thanked 101 Times in 44 Posts
Üye No: 5124
İtibar Gücü: 1553
Rep Puanı : 5153
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Gözlerim gözünde aşkı seçmiyor
Onlardan kalbime sevda geçmiyor Ben yordum ruhumu biraz da sen yor Çünkü bence şimdi herkes gibisin Yolunu beklerken daha dün gece Kaçıyorum bugün senden gizlice Kalbime baktım da işte iyice Anladım ki sen de herkes gibisin Büsbütün unuttum seni eminim Maziye karıştı şimdi yeminim Kalbimde senin için yok bile kinim Bence sen de şimdi herkes gibisin Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim Kalbimde kalbine yok bile kinim Bence artık sen de herkes gibisin Bilmeyen varsa Cem Karaca'nın bir parçası Kadınlar hep aynı paramız işimiz yokya hep zor zamanda giderler ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() [QUOTE=
Kadınlar hep aynı paramız işimiz yokya hep zor zamanda giderler ...[/QUOTE] emeğine sağlık ama bu sözü herkes için kullanamayız erkeğinde kadınında nankörü vardır |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
CS 1.5 Rate hesaplama Artık herkes kendı rate`sini kendisi hesaplıycak.` ~. | By.LoreN | Cs 1.5 | 1 | 06-09-2010 02:21 PM |
herkes ayağına kamera taktıyor artık yine etek altı bu defa sinema önünden | axe86 | Türk Video | 0 | 08-09-2009 09:52 AM |
Yok oluş sende biter, sende başlar hayatım | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-10-2008 07:20 PM |
Bence Artık Sende Herkes Gibisin | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 2 | 10-08-2006 01:05 AM |
Bence sende artık herkes gibisin | Angel of death | Eskiler (Arşiv) | 5 | 07-19-2006 11:04 PM |