![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 216 Thanked 134 Times in 73 Posts
Üye No: 20196
İtibar Gücü: 1563
Rep Puanı : 7760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Seni cok seviyorum, Yuvamsin... Ekmegimsin... Asimsin... Askimsin. Ben seni cok iyi biliyorum, Ama sen beni?...... Göremiyorsun bir türlü, Yalniz oldugunu saniyorsun....Yaniliyorsun, Heryerinde ben varim, Farketmedigin sürece... Yalnizsin sen sadece. Uzanilmaz noktani, Kimse göremez saniyorsun degil mi? Ama ben görüyorum...Inanmiyorsun degil mi? Inanmazsin tabii ki, Sen ulu bir agacsin cünkü. Ama ben bir kusum sevgilim, Gezerim ordan oraya, Icinide bilirim...Disinida, Hangimiz daha karmasik? Ve hangimiz daha caresiz? Hava iyiden iyiye soguyor sevgilim, Gör beni artik yalvaririm, Göc mevsimim geldi... Göcüp gidecegim yakinda...Gitmek istemesemde. Kendime yediremiyorum, Kis kuslari dallarinda ucacak senin, Kücücük yüregim bunu kaldiramaz sevgili, Gör artik beni!! Hazan mevsimi geldi ömrümün, Bekleyecek vaktim kalmadi artik... Vaktim olsaydi beklerdim, Inan ki beklerdim. Yapraklarin sararmaya basladi iste, Seni mevsimlerden koruyamadim...Affet beni, Gidiyorum artik buradan, Gitmek zorundayim, Sicak ülkelere gidiyorum sanma sakin, Gittigim yeri bilemeyeceksin, Beni bilmedigin gibi... Hoscakal sevgili! Hoscakal. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hoşçakal-2 | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-02-2008 11:14 PM |
Hoşçakal | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-03-2008 11:52 AM |
Hoşçakal | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-03-2008 11:52 AM |
Hoşçakal | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-03-2008 11:51 AM |