![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2460
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Futbolculardan önce Tigana'yla ayrı bir odada bir araya gelen Aksu ve Öner, "Sorun nerede hocam? Biz böyle kötü bir Beşiktaş daha önce görmedik. İyiye gideceğimize her geçen gün kötüye gidiyoruz. Sorunun adını birlikte koyalım, problemi beraber çözelim. Sorun neyse çözmemiz gerekiyor. Bu iş böyle gitmez. Artık taraftarın da tahammülü kalmadı. Yaşananları görüyorsunuz. Bu sezonun en kötü futbolunu oynadık. Fenerbahçe maçı öncesi takımın toparlanması lazım. Yoksa başka önlemlere başvuracağız" dediler. Fransız hoca ise "Futbolcularımı sahada tanıyamadım. Büyük bir baskı altındalar. Sahada yapmak istediklerimizi bundan dolayı bir türlü gerçekleştiremiyorlar. Maçta gereken her şeyi yaptım. Elimdeki bütün futbolcuları kullandım. Sahada neler olduğunu siz de gördünüz" yanıtı verdi
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() artık ne hocaya ne futbolculara yorum yapmak istemiyorum !
bıktım artık...
![]() |
#3 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2460
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
|
![]() tigana fb maçına bükreş deki sistemle çıkmalı.şu inadından vazge. tigana !!!
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aysun KAYACI " Böyle Bir Çalışmayla Daha Önce Karşılaşmadınız !!!" | akanda666 | Türk Ünlüler | 1 | 11-23-2009 04:02 AM |
"Takkeli hoca" logosuna soruşturma 22 Ocak | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-22-2008 05:45 PM |
PeugeoT 206"""""Manyak bişi""""" | RaPoRLu | Eskiler (Arşiv) | 6 | 07-09-2007 08:21 PM |
Ümit Karan: "Hoca ne yapsın" | sparki | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-06-2006 12:26 PM |