![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 10 Thanked 8 Times in 2 Posts
Üye No: 16704
İtibar Gücü: 1403
Rep Puanı : 410
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() yaratılışımız kadında başlar,
dokuz ay kanını emerek besleniriz, biz onu tekmelerken varlığımıza şükredip güler, hiç bir kalbe sığmayacak kadar büyük bi şefkat duygusuyla, fiziksel yapısını bile bozan o varlığı okşar karnının üzerinden, emdiğimiz kanına, yüreğinden akan sevgiyide ekler, acılar içinde getirirken bizi dünyaya, biz ağlarız o yüce varlıktan ayrıldığımıza, yetmez sömürdüğümüz, göğüslerinden besleniriz aylarca, onun kokusu dolar küçücük ciğerlerimize, olağanüstü bir sevgi ve güçle korur bizi, şeytan bile cesaret edemez yaklaşmaya onun göğsünde uyurken, iliklerimize kadar sevgi ve şefkatle doldurarak büyütür günahsız bedenimizi, taki kendi ayaklarımızın üzerinde duruncaya kadar, attığımız ilk adımdan itibaren uzaklaşmaya başlarız ondan, ve o kadar uzaklaşırızki, bizi ondan ayıran göbek bağımızdan sonra, duygusal bağımızıda koparırız, zaten yorgun bedeni karşı koyamaz dünyanın çekim gücüne, ellerindende kalbindende kayar düşeriz dünya denen lanet yere, tertemiz teslim ettiği bedenimize, her gün bir leke sürerek koyarız yastığa başımızı akşam olunca, yıllar geçer kirlendiğimizin farkında olmadan, ve kirletecek kadınlar ararız aklımız bacak aramızda, beyefendi oluruz önce, romantizmin doruklarında geziniriz maksadımıza erişmek için, pembe bir dünya çizeriz ona, ümitler veririz hiç düşünmeden, kazanırsak bu yalanlarla dolu oyunu, birkaç saniyede bitiririz bütün ümitlerini orgazm olurken, bir çentik daha atarız ruhumuzun temiz yüzüne, kirlettiğimizi sandığımız bir bedendeki kalbe gömülürüz ölmeden, kadim dostumuz şehvet terketmeye başladığında yalvarmalarımıza aldırmadan, yine annemiz gelir aklımıza, eskiden olduğu gibi temizlemesini bekleriz pisliklerimizi, onu arayan feri kaçmış gözlerimizden yaşlar akarken okuruz, mezar taşındaki iki kelimeyi,(ruhuna fatiha) o zaman anlarızki,bizim hem ruhumuza hem bedenimize fatiha, her sabah umutlarla,ümitlerle,güzel hayallerle dolu kocaman bir kalple doğar, her akşam ümidi kaybolmuş,hayalleri solmuş kocaman bir kalple ölür kadınlarımız. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 285 Thanked 300 Times in 86 Posts
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1971
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() başlıkla ne alakası var çıkartamadım???
Ronaldinho Show Muhtesem müzik eşliginde... Daha büyügü var diyen varsa gelsin(Resimli) Erkekler Kadınlardan Ne Bekler??? (Resimli Anlatım) Hiç Nos Takılmış Bilgisayar Gördünüzmü? Kim 500.000 YTL İster (12.000 soru kapasieli ) Daha önce hiç >[KARINCA]< gördünüz mü? Atatürk ingiliz lorduna lafı oturtmuş... TÜrklerİn DÜnyaya İmzalari.......... ![]() Esprİlİ Erkeklerİn Özellİklerİ Yılın Fişi(tavsiye) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() sonnnefes ,başlıkta ince bi mesaj var,bu yazdıklarımı ortalıkta erkeğim diye gezenler yapıyo,okusunlarda ne kadar erkek olduklarını görsünler istedim,tabi bu sözüm bütün erkeklere değil,istisnalar hariç.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 285 Thanked 300 Times in 86 Posts
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1971
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
ok dostum...
Ronaldinho Show Muhtesem müzik eşliginde... Daha büyügü var diyen varsa gelsin(Resimli) Erkekler Kadınlardan Ne Bekler??? (Resimli Anlatım) Hiç Nos Takılmış Bilgisayar Gördünüzmü? Kim 500.000 YTL İster (12.000 soru kapasieli ) Daha önce hiç >[KARINCA]< gördünüz mü? Atatürk ingiliz lorduna lafı oturtmuş... TÜrklerİn DÜnyaya İmzalari.......... ![]() Esprİlİ Erkeklerİn Özellİklerİ Yılın Fişi(tavsiye) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() bakıyorumda erkeklerin pek işine gelmedi galiba okumuyolar
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 183 Thanked 298 Times in 140 Posts
Üye No: 11784
İtibar Gücü: 1624
Rep Puanı : 14933
Rep Derecesi :
|
![]() teşekkürler birader bizim bir bacak arasından fazla olmamız gerektigini hatırlattıgın için.....
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1940
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
|
![]() Sonnefese katiliyorum yazi cok güzelde baslik alakasiz,yinede paylasimin icin tesekkürler.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() gencsara ,asıl ben sana teşekkür ederim ne demek istediğimi anladığın için.
ege10 ,önce okuduğun için teşekkür ederim,başlıkla alakalı açıklamayıda yukarıda gayet açık yazmıştım. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
06/26/07 - Can Dündar "erkeksen..." | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-26-2007 10:10 AM |
Erkeksen korma.... | xman | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-03-2006 10:25 PM |