![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3033
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Microsoft ve Novell, Windows ile Linux'un birlikte çalışması ve birbirlerini desteklemesi konusunda geniş kapsamlı bir işbirliği yapacaklarını duyurdu.
Şirketler, tescilli ve açık kaynak ürünlerini kapsayan bir anlaşmaya gideceklerini de açıkladı. Microsoft ve Novell'in açıklamasına göre, en az 2012'ye kadar geçerli olacak anlaşma kapsamında, her iki firmanın ürünlerinin birlikte daha iyi çalışarak müşteri avantajını maksimum düzeye taşımasını sağlanacak. Çözümlerin oluşturulması, pazarlanması ve desteklenmesine yönelik bir dizi büyük ölçekli teknik ve ticari işbirliklerine de gidilecek. Microsoft CEO'su Steve Ballmer, yeni modelle yaşanan gelişmelerin müşteriler tarafından büyük ilgiyle karşılanacağını tahmin ettiğini belirterek, ''çünkü bu gelişme müşterilerin iki platforma yaptıkları önemli yatırımları daha da yakınlaştırarak pratik bir değer yaratıyor'' dedi. SUSE Linux Enterprise Anlaşmaya göre Microsoft Windows ve Linux çözümleri isteyen müşterilere SUSE Linux Enterprise ürününü resmi olarak tavsiye edecek. Microsoft, Linux Enterprise Server'in bakım ve desteği için kuponlar dağıtarak, müşterilerin iki şirketin patenti ve işbirliği kapsamında Linux'un birlikte çalışabilir sürümünden yararlanmasını sağlayacak. Anlaşmanın mali koşulları da bu aşamada açıklanmadı. Teknik işbirliği sözleşmesi kapsamında, şirketler bir ortak araştırma tesisi kuracak ve sanallaştırma, yönetim ve belge biçimi uyumu hakkında yeni yazılım çözümleri arayacak.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
The Foundry NukeX v6.0V7 for Windows/Linux x86/x64 | AlexandraMay | Program Download ve Tanıtım | 0 | 07-05-2010 04:40 PM |
PGI Workstation Complete 10.6 x86/x64 for Windows/Linux-WS | AlexandraMay | Program Download ve Tanıtım | 0 | 06-30-2010 03:08 PM |
SmartSVN Enterprise 6.5.8 for Windows/Linux/MacOSX | dangzupu | Program Download ve Tanıtım | 0 | 06-25-2010 12:26 PM |
Windows Programlarının Linux karşılığı | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-25-2006 10:05 AM |
linux ta windows programlarını çalıştırmak | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-16-2006 06:58 PM |