![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 202 Thanked 922 Times in 234 Posts
Üye No: 3160
İtibar Gücü: 3281
Rep Puanı : 103395
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bu başlık altında başınızdan geçen komik olayları anlatabilirsiniz...
ilk benden gelsin :smile: bugün çakmağıma gaz dolduruyodum bide baktım ki koyduğum gaz değil oda parfümü yeni bir sektör olabilir parfümlü çakmaklar:biggrin: Son düzenleyen: CollαтєяαL™; 06-12-2006, 03:03 AM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() Öncelikle güzel düşünmüşsün teşekkürler...
Aslında hayatımda bir sürü komik olayla karşılaşıyorum fakat şimdi düşünmeye çalışınca hepsi kayboluyo...Bir tanesini yakaladım ama. ![]() Bir gün ev arkadaşlarımla birlikte üniversitenin kantininde oturuyoruz.(Zaten dersleri fazla taktığımız yok okula diye çıkıp kantine gidiyoruz ve muhabbet işte)Arkadaşlarımdan birisi ve aynı zamanda memleketlim olan malüm kişi kantinin sonunda bir kızı kesmekte (argo tabiriyle) neyse bir iki bakış sonra dediki __millet ben içeri gidip şu kızın masasına oturucam ve onunla tanışıcam... Tabi bizde gaza getirme potansiyeli var.. __baba sen yaparsın valla helal olsun falan filan... arkadaş kantini sonundaki masada oturan kızın yanına gitti bizde uzaktan izliyoruz... neyse bu fazla vakit geçmeden geldi yanımıza... biz__olum ne oldu anlatsana dedik.. ve ondanşu cevabı aldık.. __bu kantin bu zamana kadar gözüme bu kadar büyük gelmemişti, yürü yürü bitmiyo anasını satim yaaa... bizimki kızın masasına gitmiş ve oturabilirmiyim demiş kızda ona hayır ne münasebet oturamazsın cevabını alıncada bizimki ağzını bile açamadan başlamış yürümeye.. biz o kantinin bu kadar gözüme büyük gelmesi sözünün manasını kızın verdiği cevaptan sonra anladık ve yıkıldık gülmekten...
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() yolda yürüodm düştüm
![]()
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 28 Times in 10 Posts
Üye No: 14874
İtibar Gücü: 1512
Rep Puanı : 3515
Rep Derecesi :
|
![]() ben arabalarda var ya hani bi çakmak gbi bişe sigara flan yakmak için orayı düğme sanıp parmağımı ona sokmuştm offff.......çok yanmıştı bea : D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 202 Thanked 922 Times in 234 Posts
Üye No: 3160
İtibar Gücü: 3281
Rep Puanı : 103395
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() hehe bnce de
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Üye No:
![]() bi keresinde erkek arkadaşımla tartıştık.. bende ona izimi kaybettirmek için ilk bulduğum sokağa girip, çıkmaz sokak olduğundan bi binanın bahçesine atlayıp diğer tarfından durağın olduğu caddeye çıkmayım dedim.:smile:
bahçeye atladığım gibii etrafımı silahlı güwenlikler sardı birden. ben telaşlı onlar telaşlı. noluyoz demeye kalmadan çağatayda bahçeye atladı. sonra hemen 155i aradılar. meğer orası özelleştirme idaresiymiş:biggrin: bizide terörist zannetmişler (1ay önce oraya bomba koymuşlarda, ondan çok sıkı korunuyomuş:biggrin: ) derken polisler geldi bissürü ekip arabası falan. aradılar taradılar bizi. nasıl oraya girdiğimize hayret ettiler:smile: kelepçeyi takıp en yakın polis karakoluna götürdüler. yolda telefon edeceğimi söyledim, kelepçeyi çıkarmalarını istedim. sonra kırksaat bulamadılar anahtarı, bende sıyıwerdim elimden.:smile: tamama tamam ben hallettim diee.. :smile: abimde polisti benim. onu aradım, demez mi bana? "gene ne işin war" duyan duymayanda sanacakki ömrüm orda geçio... neyse efendim abimle kankası dayım da geldi 1 saat sonra. çok zor duruma düştüm yaaww:smile: abim dayım erkek arkadaşım aynı odadaa:confused: sonra benim kimliğimi istediler. dedim ki annem kaybederim die wermiooo:smile: neyse onu da hallettik.. gecenin ilerleyen saatlerinde bizim terörist falan olmadığımızı, 2 aptal aşık olduğumuzu anladılar we salıwerdilerrr:p |
![]() |
![]() |
#8 |
Daimi Üye
Rep Derecesi :
|
![]() zuhahahhahahahha çok komik ya o duruma düşmek istemezdim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bence o çocuktan ayrıl kız
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2461
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
|
![]() bi gün kuzeni ziyatret için eskişehire gittim.anadolu ünv gitttik orada okuyor.kış falan.neyse biz yürüyoruz kampüsün içinde yerler buz tutmuş.biraz eğimli bi yo var orada sen tut düş(sen ben oluyorum).buraya kadar pek komik değil gibi.komik olan kısım yer eğimli olduğu için yerde popo üstü milletin içinden kayarak geçen biri var.şaşkın bakışlar altında yolu tamamlamıştım kayarak .benim ki aslında pek komik değil bayaa bi rezillik.offf oofff.sen tut mersinden eskişehire rezil olmaya git
![]() ![]()
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
komik olaylar | cemsas | Komik Videolar | 2 | 01-20-2010 09:32 PM |
Komik Olaylar... | *puMa* | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-25-2007 11:23 PM |
enteresan olaylar-2- | sentaur | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-18-2006 11:24 AM |
Komik Yazılar Komik Olaylar Serisi !!! | TooCooL | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-25-2005 02:41 AM |
Komik Sözler,Komik Mesajlar | Misyoner | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-23-2005 06:47 PM |