![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 73 Thanked 467 Times in 211 Posts
Üye No: 12104
İtibar Gücü: 1790
Rep Puanı : 23609
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() VAN'ın Muradiye İlçesi'nde, Müslüme ve Mahmut Polat çiftinin 5'inci çocukları olan 1 yaşındaki Muhammet, iştahıyla ve kilolarıyla görenleri şaşırtıyor. 4.5 kilo olarak dünyaya gelen Muhammet, bir yılda tam 20 kiloya ulaştı. Günde 10 öğün yemek verilen Muhammet, 5- 6 biberon da çay içiyor. Yemek yemediği zamanlar uyuyan, aç kaldığında sürekli ağlayan Muhammet, çikolata ve gofreti de çok seviyor. Müslüme Polat, “Sürekli yemek isteyince biz de verdik ama artık önüne geçemiyoruz. En çok tavuklu pilavı seviyor ama önüne ne konursa ayırt etmeden yiyor. Geceleri kalkıp yemek ısıtıp veriyorum'' dedi. Hürriyet Mahallesi'nde balıkçılık yapan Mahmut Polat, aşırı kilolu oğlunu defalarca doktora götürdüklerini ancak bir çare bulamadıklarını söyledi. 5 çocuğundan sadece Muhammet'in aşırı iştahlı olduğunu kaydeden Polat, “Benim 5 yaşındaki kızım melek 12 kilo, ama Muhammet Ali 1 yaşındaki 20 kiloya çıktı. Son 1 ay içinde 3 kilo aldı. Doktorlar bu duruma çare bulamadı, obez olduğunu ve aile olarak önelmi bizim almamızı istediler. Ancak benim gelirim belli ona yiyecek yetiştiremiyoruz, her geçen günde kilosu artıyor. Ne yapacağımızı da şaşırdık artık'' dedi. Muhammet Ali'nin iştahı en fazla annesi Müslüme Polat'ı zor durumda bırakıyor. Oğlunu gece gündüz beklemekten artık usandığını dile getiren Müslüme Polat, “5 ay öncesine kadar anne sütüyle beslemeye çalışıyordum ama bir türlü doymuyordu. Daha sonra mama vermeye başladık, bununla da doymayınca yemek yemeye başladı. sürekli yemek isteyince bizde verdik ama artık önüne geçemiyoruz. Günde 10 öğün yemek yerken aralarda da çikolata, gofret, bisküvi istiyor. En çok tavuklu pilavı seviyor ama önüne konursa ayırt etmeden yiyor. Yemeği de sadece benim elimden yiyor ve kendisinin yanında olmamı istiyor. Geceleri kalkıp yemek ısıtıp veriyorum. Bunun yanında çocuk bezi de yetiştiremiyoruz. Ya uyuyor ya da yemek istiyor'' dedi. Muhammet Ali'ye oyalanması için oyuncak verdiklerinde bunları kabul etmediğini söyleyen Müslüme Polat, “Onu taşırken zorlanıyorum. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Benim oğlumun normale dönmesi için insanlardan yardım istiyorum'' diye konuştu.
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 216 Thanked 134 Times in 73 Posts
Üye No: 20196
İtibar Gücü: 1559
Rep Puanı : 7760
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() oy oy oy oy.......
allah kolaylık versin .... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
60 yaşında okumaya karar verdi,90 yaşında rektör oldu,120 yaşında öldü! | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 05:05 PM |
Ramazan'da kiloya dikkat | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-21-2007 05:14 PM |
125 kilodan 60 kiloya düştü | UseLanMaz | Eskiler (Arşiv) | 2 | 08-31-2007 03:49 PM |
Angelına 40 Kiloya Düştü | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-28-2007 07:18 PM |
7 yaşında 60 kiloya ulaştı 12 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-12-2006 10:05 PM |