www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-17-2006, 05:12 PM   #1
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

DHeMLy-CHaY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 547
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3163
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute
Varsayılan Giydiğim Formanın Hakkını Vereceğim

Oyuncumuz Tümer Metin, Rüştü’nün sakatlığından Beşiktaş ile oynanacak karşılaşmaya kadar bir çok konuda FBTV’ye ve resmi sitemize açıklamalarda bulundu. Tümer, Rüştü’nün sakatlığının büyük bir talihsizlik olduğunu belirterek “Rüştü’nün sakatlığına çok üzüldük. Gönül ister ki böyle şeyler olmasın ama bizim mesleğimizin içinde bunlar ne yazık ki var. Rüştü’ye acil şifalar diliyorum, bir an evvel aramıza katılmasını arzu ediyorum.” Önümüzde sadece Beşiktaş maçının değil, daha zorlu maçların olduğunu ancak takım olarak her maça ilk maçmış gibi yaklaştıklarını söyleyen Tümer Metin , “Zorlu bir periyoda girdik. Ama biz sezon başında da bu periyodun zor olacağını biliyorduk. Bütün maçlara adım adım bakıyoruz. Dolayısıyla şimdi önümüzde Beşiktaş maçı bulunuyor” dedi.

Tümer, Beşiktaş maçının kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu söyleyerek, “Beşiktaş ile yapacağımız bu maçın benim için anlamı son derece büyük. Ne konuşursam konuşayım her yere çekilebilir bir durumum var. Zemin bu anlamda çok kaygan. Sezon başında yapılan camia değişikliğinin ve o dönemin yankılarının devam etmesi açısından benim için son derece önemli bir maç. Bu maç benim için biraz karışık duyguları içinde barındırıyor. Sahaya çıktığımda bu duyguları bir kenara bırakacağımı da biliyorum. Camianın ve giydiğim formanın hakkını vereceğim. Beşiktaş’ın konum olarak zor bir durumu var. Kaybederlerse onlar için işler çok zor olabilir. Beşiktaş için Fenerbahçe maçları hep önemli geçmiştir. Onlar şu anda bu maçın kendileri için çıkış maçı olabileceğini düşünüyorlardır. Beşiktaş’ın Kadıköy’de aldığı seriye son vermek istiyoruz. Kendi adıma bu durum benim için çok önemli" dedi.

Takım olarak bu maça hazır olduklarını da söyleyen Tümer, taraftarımızdan da özel bir ilgi beklediğini söyledi. Tümer konu ile ilgili şunları söyledi: “Yapılan eleştirileri fazla okumuyorum ama takımın genel havası son derece iyi. Denizlispor maçı ve ondan önceki maçlar önemli değil şu anda… Bir derbi var önümüzde ve derbilerin havası hep bir başka olmuştur. Dolayısıyla Pazar günü oynayacağımız maçta derbi havası yaşanacak. Biliyorum ki o maçta stad tıklım tıklım olacaktır. Ben biraz daha özel ilgi istiyorum açıkçası. Çünkü sahaya çıktığımda yaşayacaklarımı biliyorum. Bu benim için son derece önemli. Taraftarlarımız desteklerini esirgemesinler.”

kaynak:www.sari-lacivert.net

Tanrıyı Güldürmek İstiyorsanız Ona Planlarınızdan Bahsedin...

DHeMLy-CHaY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
aLeMDaR (11-17-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 11-17-2006, 10:05 PM   #2
aLeMDaR
Guest

Üye No:

Valla Tümer bencede vermelisin bişiler bekliyoruz senden
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı