![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() MUTLULUK....
Hayatımda ilk önce sevmeyi öğrendim çünkü seni sevdikçe kendimi hissetmeyi öğrendim. Affetmenin ne olduğunu anladım ve affetmenin aslında yeni insanlar kazandırdığını gördüm. Birgün geçmişime baktığımda Pişmanlığımdan üzülmediğimi gördüm, bunları ben yaşadım çünkü.... Birisini hatırlamanın aslında ufak bir telefon görüşmesi kadar basit olduğunu biliyorum artık. Aslında bana değer veren insanların çok yakınımda olduğunu fakat gözlerimin hep uzaklarda olduğunu anladım Birisini kırdıktan sonra özür dilemenin aslında beni ben yaptığını anladım. Sen benim için önemlisin kelimesinin verebilecek en büyük hediye olduğunu buldum. Bir yerden sonra kelimelerin mana ifade etmediğini biliyorum. Yolda yürür ve düşünürken birininde beni düşündüğü duygusu beni sevindiriyor. Mutlu olmanın aslında bir kedinin güzel bir anını yakalamak kadar basit olduğunun anladım. Kaçırdığım fırsatların aslında bana yeni fırsatlar getirdiğini gördüm. Yıldızların benim için parlayan gözlerimin, günü geldi. Hayatımdan kayan yıldızların gömüldüğü maziyi unutulması gerektiğinin anladım. Gözlerin kelimelerden daha önemli olduğunu Yalan söyleyemediklerini biliyorum. Hayatımda yanımda görmek istediklerimi yanımda göreceğim, çünkü onların bana değer verdiklerini biliyorum. Telefonun tuşlarına üzüntümün, mutluluğun, yıkıntımın sığdığını gördüm. YAŞAMIN YAŞAMAYA DEĞER OLDUĞUNU VE İSTERSEM MUTLU OLACAĞIMI GÖRDÜM |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
DHeMLy-CHaY (11-18-2006), niket (11-18-2006), noumAhmet (11-18-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() çok güzelldi saoalsın...
![]() |
#3 | |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3162
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :