![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Adam gibi sevemedim dedim birine
Sevmenin adamlığını anlattım birde üstüne Ağzından çıkanı duymadan kulağı aksi aksi Sen sevdin mi dedi bakaıp alaylı yüzüme Tutuldu dilim he elbet diyecek oldum Bende yazar çizerdim hani aşık bi kuldum Tek kelime lafı kekelemekteyken aksi gibi Derdile derdin yanı yan yana kalmalı dedi Derdine dert ortağını arayıp kendi bulmak istedi Aklıma gelen değildi hiç susup berduşu dinlemek Ahdetmişle konuşulmaz ahını vahına dönüştüredir Vahını atmışı seçmeli dinlemekte ahını seviştiredir Sen hele dur bi kenarda azcık Bırakta yüzüme ese bi rüzgar Rüzgar ese serin ve tenimden ala kahrımı Yarın ben burdayım da sen olmasan iyicedir Sen sevende dersiz arayansında bulursun belki yarını Sevdada dersiz olan dünyada kimbilir nicedir De git yolunda da hele bir adımla ne ola göresin De de hele aşkın ilk hecesini aleme onlarda bilsin Vardığın her şehrinde dünyanın sen seni başka bilesin Ol hadi uzağın yakını edeni aşkın bir ucundan tutmuş Ol hadi gönlünde binlerce ahı sessizce uyutmuş Bir garibim avare kalınmadan bi çare kalkmışlığım var sofradan Bir garibin tek yurdu sokağımın başında çıkmışlığım var sonradan Kal sağlıcakla emi dedim ya sonunda titrek Elimi uzatmadan tokasından nasip Bir sallanıştır gitmekte hala Bu el sallayış bir başka garip |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Seni sevmek ölüm gibi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-27-2008 08:56 AM |
Yeniden doğmak gibi seni sevmek | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-16-2008 05:09 PM |
Adam Gibi Adam Olmak | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-08-2008 12:00 AM |
Selçuk: Hocam adam gibi adam | KaPGaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-14-2007 01:40 PM |
adam gibi adam olamayan'ıma... | x_irma_x | Eskiler (Arşiv) | 10 | 09-08-2006 11:27 PM |