![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() yasakti sana dair ne varsa hayatta
Nedenini bilmedigim ama düsledigim Varsin yitirsin kelimeler anlamini Ben bugün sevdandaysam eger Şafak Tanrıçam, didişirken hayalinle zaman kavramı anlamını yitiriyor. Ben her gece tüm acılara inat, zamana inat didişiyorum hayalinle. Zaman yine tüm acımasızlığıyla alıyor seni benden. Şafak Tanrıçam, ay ışığı odama vuruyor. Masamın üzerinde birkaç nüsvette kağıt ile kaleme dokunuyorum. Onlara dokununca kalbime dokunmuş gibi oluyorum. Bir mahşer yalnızlığı kaplıyor bedenimi. Ay ışığı vuran masamda oturup sonsuz bir sessizlikte yüzündeki “illegal gülümseyişi” düşünüyorum, Şafak Tanrıçam Şimdi burada değilsin; ama beni duyuyorsun biliyorum. Benim için gözlerini kapat ve dinle; bak yoksun bunun anlamını biliyor musun? Yokluğun yüreğimdeki bu yıldızsız, bu dipsiz, soğuk, yağışlı ve karanlık gece yokluğun, cüzdanımda saklı duran resmini deşifre ederken gözlerinde unuttuğum yorgun ve nemli gözlerim yokluğun yastığımda bıraktığın bu kimsesiz saç telleri her an gözümün önünde sakladığım mektupların sen gidince hala senin doyumun vardır diye öptürmediğim dudaklarım yokluğun, elinin ve soluğunun değdiği her şeyi dünyanın en değerli hazinesi gibi saklayan hayattan kopuk ve deli ruhum ben diye ne varsa bu dünyada hepsi senin yokluğun Evet Şafak Tanrıçam, yokluğun yağmurda dolaşan bir güvercin kadar yalnız, ay tutulmasını ıssız bir dağ başında yaşamak kadar karanlık aç bir aslanın avını yemesi kadar acımasız ve bir babanın cinsel egolarını tatmin etmek için kızına sahip olması kadar kirli ama bizim erdem sayıp abarttığımız duygusallıklardan kendimizi başkalarından üstün kılmak için sığındığımız kutsallıklardan daha gerçek ve daha sahicidir. Yıllardır ruhumun yasaklı ülkesinde yaşamaktan tükendim. Kendi yaralarımı bir türlü saramıyorum Şafak Tanrıçam. Birlikte yarattığımız bu hayattan kopuk imgeyi bırakıp kendim olmaya çalışıyorum. Ay ışığı vuran odamda “illegal gülümseyişini” hatırlıyorum, iyilik ve sevgiyle gülümsüyorum. Ne yöne baksam içimde hissediyorum seni. Hayatın tüm güzellikleri, gök kuşağının tüm renkleri yüzünde Şafak Tanrıçam, gecenin bu geç saatinde sen benim bulup-bulup kaybettiğimdin. Ben ise senin özleyip sonra yeniden ittiğin. Acımasız ve merhametli, düşkün ve ezici, sadık ve çapkın, kirli ve masum, sevgisiz ve şefkatli Bilir misin Şafak Tanrıçam, mahkumlar sevilmezler. Onlar sonsuza kadar suçludurlar çünkü. Bende senin mahkumun’um, bu kentte zindan’ım. Kilitlerini kırıp da bir türlü gidemediğim. Sende kendi mahkumunu sevemedin. Aşkını üstüme kapatıp gittin |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hep giden oldu | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 10:24 PM |
Giden Gider | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-26-2008 11:58 AM |
Giden | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-26-2008 11:57 AM |
Kayıp Giden | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-30-2007 09:30 AM |
Eve Giden Yol 2007 330 Mb | Tilki_Andre | Yerli Film | 0 | 09-10-2007 09:36 PM |