www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-22-2006, 07:22 PM   #1
blAcksmith
Bağımlı Üye

blAcksmith Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 278
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2458
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi : blAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond repute

Başarılı Futbolcumuz Mert Nobre sabah idmanı öncesinde basın toplantısı düzenleyerek medya mensuplarının sorularını yanıtladı. Nobre, “Gün geçtikçe daha iyi oluyoruz. İlerleyen zamanlarda herkesin beğenerek izlediği bir takım olacağız” diye konuştu.

Mert Nobre, Fenerbahçe karşılaşmasına kaptan olarak çıkması ile ilgili gelen bir soruyu “Sürpriz oldu” diyerek cevaplarken, “Derbiye kaptan olarak çıkacağım Cumartesi günü belli oldu. Bana bu jesti yapan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Derbilerin her zaman zor olduğunu söyleyen Nobre, “Fenerbahçe karşılaşması da bunlardan bir tanesiydi. Kazanmak istiyorduk ama olmadı. Maçın son anlarında yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilsek sahadan galibiyetle ayrılabilirdik. Beraberlik iki takıma da yaramayan bir sonuç oldu” şeklinde konuşarak Pazar günkü derbiyi yorumladı.

Bugüne kadar ceza ve sakatlıklarla uğraştığını söyleyen oyuncumuz, “Şanssız bir dönem geçirdim ve istediğim seviyeyi bir türlü yakalayamadım. Ama artık daha iyi çalışıyorum ve takımın başarısı için mücadele ediyorum. Takımımız’da oturtulmaya çalışılan bir sistem ve oyun planı var. Fenerbahçe maçını baz alarak şunu söyleyebilirim ki, belirli bir seviyeyi yakaladık ve artık bundan sonraki maçlarımızda bu seviyenin altına düşmemeliyiz. Çok iyi oynamamamıza rağmen gerekli mücadeleyi sahaya fazlasıyla yansıttığımızı düşünüyorum” diye konuştu. Nobre ayrıca gol atmak için elinden geleni yaptığını söylerken, peşpeşe goller atmak istediğini ve hedefinin bunu başarmak olduğunu belirtti.

Kimin oynayacağına Teknik Direktörümüz Jean Tigana’nın karar verdiğini belirten Nobre, Delgado ile Ricardinho’dan da bahsederek, “Takımda kimin görev yapacağına teknik direktörümüz karar verir ve bunlar teknik konulardır. Tek tek bakıldığı zaman hem Delgado hem de Ricardinho oldukça yetenekli ve kaliteli oyuncular. Açıkçası ben her ikisiyle de oynamaktan büyük zevk alıyorum” diye görüşünü açıkladı.

Milli takıma seçilmesi için önce Beşiktaş’ta bir standart yakalamasının gerektiğini sözlerine ekleyen Nobre, “Büyük takımlarda medya ve kamuoyu kadar taraftar da önemli bir etkendir. Bu yüzden taraftar baskısının olması da gayet normal. Bu büyük takım olmanın en önemli koşullarından biridir. Beşiktaş gibi büyük takımlarda taraftar her zaman başarı ister. Zaten başarı yakalandığında da her şey yoluna girer” dedi.
"BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin..

BeşiktAşımız ile ilgili son haberler

Moderator başvurusu için tıklayın
blAcksmith çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
noumAhmet (11-22-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 11-22-2006, 08:43 PM   #2
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

bize ilk geldiğin günü hiç unutamam !
hiç istemiyordum seni.
ama ;
bu formanın hakkını en iyi verenlerdensin !
iyiki gelmişin be nobre iyiki varsın
Old 11-23-2006, 02:10 PM   #3
blAcksmith
Bağımlı Üye

blAcksmith Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 278
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2458
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi : blAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond repute

nobre nin iyi niyetle oynadığın yana şüphem yok ama forvette nobre olduğu sürece Beşiktaş gol atamaz
"BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin..

BeşiktAşımız ile ilgili son haberler

Moderator başvurusu için tıklayın
blAcksmith çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı