![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 184 Thanked 378 Times in 209 Posts
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2368
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() "G.Saray'ın sorunu sevgi eksikliği"
Galatasaray'ın efsane kaptanı Suat Kaya, eski takımının UEFA Kupası'na veda etmesini sarı - kırmızılı takıma yakıştıramadığını söyledi. Kaya, "Galatasaray'ın sorunu sevgi eksikliği" dedi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörlüğü görevini sürdüren Kaya, Galatasaray'ın talihsiz bir dönem yaşadığını belirtirken, futbolcuların ellerinden geleni yaptığını vurguladı. Eski takımının bu yıl Şampiyonlar Ligi'ne biraz daha uzak kaldığını ifade eden Kaya, "Galatasaray her zaman Avrupa'da bir patenttir. Galatasaray taraftarları da çok bilinçli ve sonuna kadar takımını destekler. Şu an hedef ligdir ve bu yolda taraftarlar gerekli desteği vereceklerdir" diye konuştu. Kendi dönemiyle, Galatasaray'ın şu anki dönemi arasındaki farkın sorulması üzerine Suat Kaya, "Bir kıyaslama yapmak bana düşmez. Ben ne Galatasayay'ın futbolcusuyum, ne hocasıyım. Şu anda ben Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un hocalığını yapıyorum. Ama taraftar olarak Galatasaray'ı tutuyorum. Her maçta da galip gelmesini istiyorum. Oradaki arkadaşlarımız, eminim ki taraftarlarını mutlu etmek için gerektiği şekilde yüreklerini ortaya koyacaklardır" dedi. Suat Kaya, Galatasaray'ın UEFA Kupası'na da veda etmesiyle ilgili olarak ise şu değerlendirmeyi yaptı: "Doğrusu bu durum Galatasaray'a yakışmadı. En azından UEFA Kupası'na katılmalıydık. Ama olmadıysa da bu dünyanın sonu değildir tabiki. Bunun nedenini sorarsanız, teknik konuya girmeden herkesin konuştuğu gibi bir sevgi eksikliği olduğunu görüyorum. Bu hoca-futbolcu ilişkisi olabilir. Kendi futbolcuları arasında olabilir, bir gözlemdir. Doğru veya yanlıştır. Futbol konusunda Ali Sami Yen'de oynanan toplarla deplasmanda oynanan futbol arasında bir fark var. Bunların çözümlenmesi gerekir. Galatasaray bundan sonra hedefine kilitlenmelidir."
Arkadaşlar LÜTFEN yorum ve teşekkürlerinizi bize çok :smile: görmeyin :smile: Saygılar "sparki" GS Fan Clup için tıklayın Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin... Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2550
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() haber için saol...abi
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Paşayeva: "Karabağ tüm Türklerin sorunu" | GooD aNd EvıL | Yurttan Haberler | 0 | 04-17-2009 08:37 PM |
SEVGİ "Sevgi" İSTER | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-18-2008 10:28 AM |
PeugeoT 206"""""Manyak bişi""""" | RaPoRLu | Eskiler (Arşiv) | 6 | 07-09-2007 08:21 PM |
"Konsantrasyon eksikliği" | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-10-2006 12:21 AM |