![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Bu defa son olacak
Son kez çalacağım kapını Varsın eller ne söylerse söylesin Kimin umurundaki sabrımın sınırı Yoruldum seni hayalinle yaşamaktan Çağrılarıma bir cevap bile vermedin Sonunda ümidimi de tükettin Kınalar yak şimdi oldumu istediğin Biliyorum yine elim boş döneceğim kapından Boşuna saatler geçecek köşe başlarında Anlaşılan mahkemeler kurulacak sokaklarda Tekrar maziye gömülecek o tatlı heyecanlarda Ve kapanacak belki bir sayfa daha Mutsuzluğum okunacak yine o çatık kaşlarımda Sana da keyfini sürmek kalacak yaktığın kınalarda Her tarafta yokluklar açlıklar sefalet Bir kazandır kaynıyor dünyada İnsanlık nereye gidiyor nereye gidecek Aşklar sevgiler nasıl akla gelecek Kim haklı kim haksız kim karar verecek Yaşanan bu sancılar ne zaman bitecek Kınalar yakın sonunda bakalım kim gülecek Kimi dinlesem Bir dokunup bin ah işitiyorum Mutsuzlukları ayrılıkları dinliyorum Çiçekleri eskisi gibi koklamak Ve mutluluk şarkıları çalsın istiyorum Kutlasın herkes doğum günlerini Kendime nasıl istiyorsam Bu topraklarda herkes mutlu olsun diyorum Ve bekliyorum İşte o zaman yakın kınaları Herkes yaşarken mutlulukları Kırık dökük mutlulukların anlamı yok Herkes mutluluğu hak etmeli mutlu yaşamalı Eğer sahip olacaksan bir şeye adam gibi olmalı Ya da korkakça kaderim deyip teslim olmalı |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2550
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|