![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 217 Times in 103 Posts
Üye No: 3837
İtibar Gücü: 1665
Rep Puanı : 11661
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() -mustafa 1. soruyu biliyonmu
-bilmiyom -2. soruyu -bilmiyom -3 ile 4 ü -bilmiyom -o zaman ne b..k yemeye benim önüme oturdun. * * -ahmet kitabı ver şu soruların cevaplarını yazayım sen de benden yaz. -tamam al. -allah belanı versin ahmet yanlış kitabı getirmişin. * * -Veli kağıtları değişelim mi? -farketmez değişelim nasılsa ikimizinki de bomboş. * * -aysun 1. sorunun cevabını söylesene. -önce sen 3 ü söyle ondan sonra. -pislik dur 3 ü selinden alayım. -selin üç üç. -tamam ama sen önce 2 yi söyle. -yaz okuluna kalasıca zilliler. * * -murat 5. soruyu söylesene -söylerim ama bi şartla. -neymiş lan şartın. -ayşeden ayrılacan. -ırz düşmanı fırsatçı şerrefsizzz. * * -yasin yaptın mı lan soruları. -yok lan nerdee. -olm dedim sana king oynarken molalarda çalışalım diye. * * -vedat olm yaptınmı soruları. -ben ve sorular? -olm sınavda kaybeden aşkta kazanırmı acaba? -hass... lan. * * -sertaç olm ben soruları yapamadım gidiyom lan -nereye gidiyon olm -yaz okuluna nereye olacak. * * -erdem 1. soruyu versene -yapamadım -2 yi ver ozaman -olm onuda yapamadım. -3 ve 4 ü ver ozaman. -onlarda yok. -o zaman 200 milyon borç ver bana. -ne alaka lan manyak. -olm çıkışta yaz okulunun parasını yatırayım bari. * * -seyithan bir iki soru söyle -yapamadım -hangilerini yapamadın. -hiçbirini -ulan bu soruların hiçbirini yapmadan nasıl her sınavdan 100 alıyon yalancı pe.... * * -damlaaaa. Bugün çook güselsiin. -yemezleer. Caner bana da yazsana lan şu cevapları.Kalacam -Dur copy-paste yapalım + +Siz ne yapıyorsunuz getirin kağıtları. -Hocam vallah kopya çekmiyoruz. +Kopya çekmiyosunuz zaten resmen fotokobi çekiyorsunuz -ecem 5. soru -bursa -bursa die bi şık yok ki kızım -gerizekalı 'b' şıkkı 'b' -he o manada bursa - -harun kağıtları değişek mi la -ben kağıda adımı yazdım artık olmaz -hönk (pelin sıraya yazdığı kopyalardan yararlanmaktadır) -pelin 3 - -sınıfta kalcam bak - naparsan yap lan -hooocaaaamm pelin sıraya.... -sus allahın belası susss 'd' şıkkı -he şöle + -fırat kopya ver lan - -olm versene -vermem daha geçen sınavda aldığın kopyaları geri vermedim -fırat iyi misin olm -kopya veriym mi fırat -emrah iyi misin olm sen genelde kopya isterdin -tamam o zaman alışkanlıkları bozmayalım. kopya ver sen -çenemi .... *Burnumu tutarsam "B" , Alnımı kaşırsam "A" , Çenemi tutarsam "C" ,Ellerimi ovuşturursam "E" -Eee Ya seçenek "D" ise.. *O zaman yedik ayvayı
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() haha güzel dialoglar ben bi kısmını yaşadım ama her zaman tek başına kopya çekmek taraftarıyım..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Microsoft Kopya Korumasını Güncelledi | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-06-2006 10:35 AM |
laaaa kopya ver :D | jassy | Eskiler (Arşiv) | 7 | 08-27-2006 03:31 PM |
Kopya çekerkenki diyaloglar... :D | Zafir_Host | Eskiler (Arşiv) | 10 | 08-10-2006 04:28 AM |
harika bir dvd kopya yazılımı | doruktan | Eskiler (Arşiv) | 5 | 07-03-2006 04:49 PM |
Kopya ya herzamna karşıyız | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 3 | 06-21-2006 01:37 AM |