www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 11-26-2006, 10:41 PM   #1
Bostandere
Forum Aşığı

Teşekkür Etme: 111
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3041
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi : Bostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond reputeBostandere has a reputation beyond repute
Varsayılan Casper'ı Bugün Alın, Vista'yı İstediğiniz Zaman Bedava Yükleyin!..

Casper'ı Bugün Alın, Vista'yı İstediğiniz Zaman Bedava Yükleyin!..

Casper, şimdi Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 yüklü Casper masaüstü ya da dizüstü bilgisayar satın alan tüketicilere, 2007’de Microsoft’un heyecanla beklenen yeni işletim sistemi Microsoft Vista’ya ücretsiz geçiş olanağı sunuyor.

Bilgisayar kullanıcılarını sektördeki en yeni teknolojilerle tanıştırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Casper, bu kez de Microsoft’un Ocak ayında kullanıma sunulacak yeni işletim sistemi Vista için bir kampanya başlattı. Casper’ın yeni kampanyası sayesinde bilgisayar alırken Vista’nın pazara sunulacağı Ocak ayını beklemeniz gerekmiyor. Casper, Microsoftâ Windowsâ XP Media Center 2005 işletim sistemi yüklü Casper dizüstü ve masaüstü bilgisayar modellerinden birini satın alan kullanıcılara, bilgisayarlarını Vistaä Home Premium işletim sistemine ücretsiz yükseltme olanağı sunuyor.

Casper kullanıcılarının yeni işletim sistemine ücretsiz geçebilmek için 31 Mart 2007 tarihine kadar Casper bayilerine ve Casper Store’lara başvurarak taleplerini bildirmeleri gerekiyor. Yükleme DVD’si ve teslimat ücretini kendileri ödemek koşuluyla Casper bilgisayar kullanıcıları, Microsoft Vista Home Premium işletim sisteminin keyfini sürmeye başlayacakBilgisayarlarında yeni teknolojilere olduğu kadar güvenliğe de büyük önem veren Casper ayrıca kampanyaya dahil olsun olmasın, tüm bilgisayar modelleri ile birlikte CA antivirüs ve antispy yazılımını da kullanıcılara ücretsiz sunuyor.

Bostandere çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
aLeMDaR (11-26-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı