![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Hüznü bilmezdim duygu seliydim
Böyle karamsar değildim Seni tanımadan önce Hiç tanımasaydım ne olurdu Seni hiç görmeseydim Yanıldım bebeğim şimdi anladım Ruhumdaki duygular ölünce Tek gayem vardı seninle yaşamak adına Bu aşkın ölümsüzlüğünü Sabahların kalmadı sensiz sevinci Sensizliğinle bitti gecelerin hükmü Şimdi bi çareyim yalnızım duygularım sarhoş Sorguluyorum öksüzlüğümü Yavru bir kedi gibi yanıma sokuluşunu Sıcaklığını unutmak mümkün mü Tahammül edemedim başakalarıyla konuşmana Seni başkalarıyla görmeye Aynaları bile kırmak geliyor içimden Her gün seninle yüz yüze diye Çaresizce düşündüm hakkım yoktu Bir hak bulamadım üzerinde Söylediğin gibi ne bir kötü söz Ne de bir hakkım kalmıştı Sana söylenmeye |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
boğazın aygırı gibi pancar motoru gibi tataktatak tatatatak taktaktataktak | axe86 | Türk Video | 0 | 05-29-2009 11:31 AM |
kız gibi kızı kadın gibi kadına çeviriyor 38 dklik süper film | Irmak88 | Adult eski arşiv | 3 | 02-27-2009 06:37 PM |
bu çiftide kemal sunal filmleri gibi ezberleyecez gibi heryerde onlar | Irmak88 | Adult eski arşiv | 0 | 01-09-2009 02:01 PM |
Koca KarıLar Her zamanki Gibi Azmış ! Bu Örnektede oLduğu gibi :) | Myclub | Adult eski arşiv | 12 | 11-18-2008 12:58 AM |
Yatsan Döşek Gibi , Binsen Eşek Gibi .. Öyle Bir Türh Hatunu | FeLon | Adult eski arşiv | 2 | 11-18-2008 12:56 AM |