![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Sendin hayalim emelim ümidim
Hani ne oldun Tam alışmışken sana gönlüm Severken seni kayboldun Demek ki sen beni Ruhunda yaşatmıyordun Hadi söyle ne oldu Ne oldu beni seviyordun Sen bukalemun sen riyakâr Söyle sen bu muydun Sahte sevgi saçılırdı gözlerinden Sakın deme benim için yanıyordun Ben de bu saflığımla öyle sanıyordum Adını yalnızca yıldızlara fısıldıyordum Umudum geleceğim sendin diyordum Gözlerimin ufkunda sendin Beni yaşatıyordun Hayaline bile sen diye sarılıyordum Bir sıcaklık yakar geçerdi bağrımı İçin için yanıp eriyordum Unutmadım çalan bir telefondu hatırlıyorum Buraya kadarmış bitti dedin bitti aşkım İşte o an gerçek oldu içimdeki korkum Oysa ben seni ne hayallerle yaşıyordum Artık söndü senle olan son umudum |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() umutlar insanı yaşama bağlayan şeyler sönmemesi dileğiyle ellerine sağlık...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ben umudum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-07-2008 07:53 PM |
Zamanların çarkında küçülen ve sönen yıllar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-09-2008 05:56 PM |
Bütün korkularımı yanıp sönen bir sokak lambasının altına bıraktım | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-18-2008 06:07 PM |
Umudum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2007 10:48 PM |
Yanıp Sönen Yazı Yapımı(+İmage Ready) | The J0lly J0ckeR | Photoshop Dersleri | 2 | 08-29-2007 04:21 AM |