![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() İçimde fırtınalar kopuyor ne olursun gel de dindir
Leylaklar zambaklar boynunu bükmeden bu canı sevindir Kimse umrumda değil bir tanem kalbim sadece senindir Eşsiz bir yerindesin ruhumun bu sana yemindir Rüyalarımda sen gerçeğim sen bu alnıma yazılan kaderimdir Yılların hüznüyle yaşadım hep bu yürekte alacağım var felekte Işığım sen ol hadi gel bak mumlardaki alevler sönmekte Laleler suskun karanfiller hüzünde her şey kahır çekmekte Mutluluk sanki bana uzak meçhul bir limanda demirli Beklemekte Artık tak etti canıma yeter can özüm arzularım seni istemekte Ziyan olmadan geçmeden bu ömür gel düşlerimi güldür Zaman tükenmekte |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2555
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ellerine sağlık kardeşim benim...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Umutlar tamamen tükeniyor | ŞoVaLYe_77 | Galatasaray | 0 | 04-09-2010 11:30 PM |
Sabrım tükeniyor, umut gelmezde | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-20-2008 09:05 PM |
07/17/07 - Sarışınların soyu tükeniyor | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-17-2007 07:36 PM |
Tükeniyor İçimdeki Mum ... | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 2 | 07-15-2006 11:02 PM |
Sarışınların nesli tükeniyor.? ?????? | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 4 | 03-03-2006 09:39 PM |