![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Fenerbahçe'nin Sırp oyuncusu Mateja Kezman, takıma uyum sürecinin artık bittiğini ve Galatasaray maçını merak ettiğini söyledi.
Ligde bu hafta Galatasaray ile oynayacakları derbi maçı hakkındaki düşüncelerini dile getiren Kezman, ''Takım arkadaşlarım bana çok farklı, heyecan verici ve mükemmel bir atmosfer olduğunu anlattılar. Ben de merakla bekliyorum'' dedi. İstanbul'da yaşamaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Kezman, ''Belgrad'a, aileme 1 saat uzaklıktayım. Her zaman arkadaşlarım ziyaretime geliyor. Eşim de İstanbul'da olmaktan çok mutlu'' diye konuştu. Fenerbahçe'ye uyum sürecinde hiç zorlanmadığını kaydeden Kezman, ''Goller atmaya başladığınızda uyum süreciniz bitti demektir. Ben de goller atıyorum. Şu an için Fenerbahçe'de olmaktan mutluyum ama gelecekte ne olacağını tabi ki şu anda bilemem'' ifadelerini kullandı. Sırp oyuncu, Celta Vigo'yu geçen seneye oranla daha kötü gördüğünü ifade ederek, ''UEFA Kupası'nda hep iyi maçlar oynadık. Newcastle'da olduğu gibi burada da şansızdık. Ama ben gruptan çıkacağımıza eminim'' yorumunu yaptı. Kaynak: AA |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
DHeMLy-CHaY (12-03-2006), TRuStWoRtHy® (12-02-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2463
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() gol atacak inşallah
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3165
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() kezman fenerli olacak bu maçta
![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bu iPodlar gözle çalışıyor | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-04-2008 07:07 PM |
(yol bekliyor, içim bekliyor,dışım bekliyor,bulut bekliyor....... ama | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-24-2008 06:24 PM |
Öyle hor gözle bakma | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-19-2008 11:51 AM |
G.Saray maç saatini bekliyor 16 Şubat | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-16-2008 04:07 PM |
Kezman G.Saray'ı bekliyor | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 3 | 11-20-2006 09:57 PM |