www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-04-2006, 10:37 PM   #1
aLeMDaR
Guest

Üye No:

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Deivid de Souza, ülkesinin Santos takımında forma giyerken kendisine ''Matador'' lakabı takıldığını belirterek, ''Fenerbahçe taraftarı çok yakında matadorla tanışacak'' dedi.

Kulübün aylık dergisinin Aralık sayısında röportajı yer alan Deivid, bu lakabın kendisine Santos'da attığı goller nedeniyle takıldığını ifade ederek, ''Matadorun kelime anlamı (Öldürücü) demektir. Ben kimseyi öldürmüyorum ama gollerim çok sağlamdır'' diye konuştu.

Fenerbahçe'de de çok sayıda gol atmak istediğini belirten Deivid, ''Ekibime ve taraftarıma bir sürü mutluluklar yaşatmak istiyorum. Diğer takımlarda da süren matador lakabım burada çok fazla tanınmıyor. Ama attığım gollerle lakabımın burada da oturacağına inanıyorum. Fenerbahçe taraftarı çok yakında matadorla tanışacak'' şeklinde konuştu.

''KİMSE PERFORMANSIMDAN ŞÜPHE DUYMASIN''

Performansından kimsenin şüphe duymasını istemediğini kaydederek, ''Top benim yüzüme de gülecek'' diyen Deivid, Fenerbahçe'nin bir grup ruhu taşıdığını, sorumluluklarının bilincinde olduklarını ve bu doğrultuda çalıştıklarını ifade etti.

Formasını giydiği daha önceki takımlarda, orta alana gelip duvar paslarıyla kaleye gitmeyi seven, gerektiği zaman çizgiye inip orta yapabilen bir oyuncu görüntüsünde olduğunu anlatan Deivid, ''Corinthians ve diğer takımlarda bu formasyonla çok gol attım. Buraya geldiğimde ilk başta biraz oynadığım yeri yadırgadım. Fakat daha sonra alıştım. Şansım da yaver gitti ve toplarım kaleye girmeye başladı.'' diye konuştu.

Geçmişiyle ilgili bilgiler de veren Deivid, fakir bir ailenin çocuğu olduğunu, ailesiyle mücadele ederek zor günleri atlatabildiklerini ifade etti

Kaynak: AA
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı