www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Anket Sonuçlarını Görüntüle: BİNGÖL İLİNİ NE KADAR TANIYORSUNUZ
SADECE İSMİNİ DUYDUM 5 50.00%
ŞİRİN VE HOŞ BİR YER 4 40.00%
HİÇ DUYMADIM 1 10.00%
ÇOK BERBAT BİR YER 0 0%
Oy Verenler: 10. Bu ankete oy veremezsiniz

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-02-2006, 10:55 PM   #1
binglahmet
Yeni Üye

binglahmet Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 22668
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 160
Rep Derecesi : binglahmet is on a distinguished roadbinglahmet is on a distinguished road
Varsayılan BİngÖlde GÜneŞ Bİr BaŞka DoĞar

dostlar GÜneŞİn Çiplak GÖzle İzlendİĞİ Karliovada Bİrde Sİz İzlemek İstermİsİnİz.dÜnyanin Yedİ Harİkasindan Bİrİ Olan GÜneŞİn DoĞuŞuna Sİzlerİde Davet Etmek İstİyoruz.festİvalİmİz AĞustosta BaŞliyor.saygilarimla
Eklenmiş Resimler
Dosya Türü: jpg img_973.jpg‎ (26.0 KB, 32 görüntüleme)
binglahmet çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
hasere (12-04-2006), KaRaBaSaN (12-02-2006), niket (12-04-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 12-02-2006, 11:06 PM   #2
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Fırsat ve imkan olsada ülkemin tüm illerini gezebilsem...Bingölü sadece ismi ile tanıyorum...Güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık olsun...
Old 12-03-2006, 02:50 AM   #3
whitewolf
Daimi Üye

whitewolf Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 15
Üye No: 5124
İtibar Gücü: 1549
Rep Puanı : 5153
Rep Derecesi : whitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond reputewhitewolf has a reputation beyond repute

ben Bingöl Yayladere'de, Adaklı'da ve Karakoçan'da bir sene geçirdim. Bingöl'ü iyi bilirim. Festival'de başarılar.
Old 12-03-2006, 10:57 PM   #4
katiksiz_
Yeni Üye

Üye No: 8229
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : katiksiz_ is on a distinguished road

evet arkadaşlar ben de gittim o festivale festivalin çok rekli bir havada geçmesi biryana güneşin doğuşu gerçekten bir doğa harikası. Düşünün çıplak gözle 10-15 dakika güneşi izliyorsunuz gerçekten herkese tavsiye edrim festivalde festival hani çok ünlü sanatçılarla süslenen konserler var at yarışları ve bunun gibi birçok güzellik
katiksiz_ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 12-04-2006, 02:15 PM   #5
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

hıc duymamıstım gusel doguyormuss
Old 12-04-2006, 11:57 PM   #6
binglahmet
Yeni Üye

Rep Derecesi : binglahmet is on a distinguished roadbinglahmet is on a distinguished road
Varsayılan Dostlar Sİze GÜneŞİn MuhteŞem DoĞuŞunun Vİdeo GÖrÜntÜlerİnİde Eklİcem

BİNGÖL DAĞLARININ SOĞUK VE AYAZ GECELERİNDE BİR ÇOBAN KAVALIYLA YANMAYA BAŞLADI ATEŞİMİZ.YANDIKÇA SEVDALAR DİLE GELDİ.AĞLAMAK İŞSTEDİ SAYGILI GÖZLER,SONRA GÖKYÜZÜ BİRDEN GÖK KUŞAĞININ ENDAMLI RENKLERİNE BÜRÜNDÜ,BU GÜNEŞİN DOĞUŞUNUN SİMGESİYDİ,VE YAVAŞÇA GÖK KIZILIMSI BİR RENGE BÜRÜNDÜ,EVET GÜNEŞ DOĞACAKTI HER TARAF SAYGIYLA GÜZELLİĞE BOYUN EĞDİ,ARTIK DÜNYA KARANLIKTAN ÇIKACAK VE GÜNEŞİNE KAVUŞACAKTI,BİZ GÜNEŞİ AVUÇLARINIZA BIRAKMAK İÇİN SICAKLIĞIMIZI BU BİNGÖL DAĞLARININ MAHSUN ÇOBANINA BIRAKTIK,YILDIZLARLA SİZE GÜLÜMSEYECEK AŞKLARINIZA ORTAK OLACAKTIR,SİZİ SEVİP SAYGIYLA BİZE GELMENİZİ ARZULUYORUZ..BİNGÖL İLÇESİ KARLIOVA GENÇLİĞİ SAYGILARIMIZLA
Old 12-05-2006, 01:03 AM   #7
rıfkı
Müstakbel Üye

rıfkı Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 152
Üye No: 16509
İtibar Gücü: 1486
Rep Puanı : 4262
Rep Derecesi : rıfkı has a reputation beyond reputerıfkı has a reputation beyond reputerıfkı has a reputation beyond reputerıfkı has a reputation beyond reputerıfkı has a reputation beyond reputerıfkı has a reputation beyond reputerıfkı has a reputation beyond reputerıfkı has a reputation beyond reputerıfkı has a reputation beyond reputerıfkı has a reputation beyond reputerıfkı has a reputation beyond repute

eline saglık kanka gerçekten güzel miş
Canım acıyor ne fayda,
Asla silinmeyecek kalbimden bu sevda,
Nerelerdesin bir tanem!..

Çagcan

ÖLÜMDE İNSANA İSTEDİĞİN ZAMAN GELMEZ Kİ

GİTTİ... GERİYE KALAN ACILARIM VE BEN

тαяιнιиι вιℓмєуєиℓєяιи ¢σğяαfуαѕιиι вαşкαℓαяι вєℓιяℓєя
rıfkı çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 12-05-2006, 09:17 AM   #8
gencsara
Daimi Üye

gencsara Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 183
Üye No: 11784
İtibar Gücü: 1623
Rep Puanı : 14933
Rep Derecesi : gencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond repute

ben orda görev yaptım (taşkapı'da) VE BİR DAHA ASLA oraya gitmek istmem tabiki güzel olabilir ama....
Old 12-05-2006, 03:19 PM   #9
binglahmet
Yeni Üye

dostum taşkapı diye bir yer bingölde zannedersem yok,ayrıca güneşin doğuşu bingölün karlıova ilçesinde bingöl dağlarında doğuyor.biz türkiye içinde yaşayan bir millet olarak ne kadar tanımasakta,dünyanın bir çok ülkesinden buraya akın eden turistler var.çünkü yabancılar bizlerden daha çok değerlerimize sahip çıkıyorlar,biz sadece yanı başımızda olan bir harikayı sadece duymakla yetiniyoruz.saygılarımla....
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı