![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 38 Thanked 104 Times in 64 Posts
Üye No: 23176
İtibar Gücü: 1457
Rep Puanı : 6256
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bunca Yil YaŞamiŞsin
Hayattan Payina DÜŞenİ AlmiŞsin, DÖnen Bu Çarklarin Arasindakİ GÖrevİnİ Yerİne Getİrmeye ÇaliŞmiŞsin. Mutlaka SevmİŞsİn, SevİlmİŞsİn Dostlarin, ArkadaŞlarin Vardir. Hatta; Sevİyorum SandiĞin Bİr Sevgİlİn Vardir. Belkİ, Bankada DÜnyayi Satin Alacak Kadar YÜklÜ Bİr Hesabin, Belkİ De Cebİnde Sadece Nefes Alacak Kadar Yeterlİ Paran Vardir. Ama Zaman Zaman Sorarsin Kendİne "bÖyle Mİ Olmaliydi?" Dİye; Öyle Anlarin Olur Kİ; NİÇİn YaŞadiĞini Bİlmezsİn HerŞey Anlamsiz Gelİr. YÜksek DaĞlara, Tepelere Çikip Haykirmak İstersİn Belkİ, Duyurabİlİrsİn Sesİnİ Bİrİlerİne Ne Çare? "delİ" Dİyecek En Yakin Dostlarin Bİle. Ve... Neden, NİÇİn, Nereye KaÇacaĞini BİlmedİĞİn İÇİn. O Dİyarlari Terkedemezsİn! "Çok ŞÜkÜr YaŞiyorum." Dersİn. Hayatin Sana SunduĞunu Kabul Edersİn. LÂkİn Beynİnİn En Kuytu KÖŞelerİnde Hep Bİr Soru İŞaretİ OlmuŞtur. YÜreĞİnİn En Derİn Yerİnde Hep Bİr AteŞ YanmiŞtir, Bİr Yanin Hep Eksİk KalmiŞtir. Yaniliyormuyum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
aLeMDaR (12-06-2006), superman100 (12-07-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() Emeğine sağlık çok güzel
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yaşıyor muyum bilmiyorum sensiz | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-25-2008 01:07 PM |
Düğümü Sami Yen'deki maç çözer diyorlar ama Sivas'ı hesaba katmayanlar yanılıyor | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-16-2008 05:32 PM |
Yaşıyor muyum bilmiyorum sensiz | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-15-2008 07:17 PM |
Yanılıyor Muyum? | whimsical_angel | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-15-2006 12:54 AM |