![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Fransa'nın Marsilya kentinde sınır dışı edilmek için tutulduğu gözaltı merkezinde intihar eden Aşkabatlı 22 yaşındaki Kazım Kuştul’un akrabaları, şaşkınlık ve öfke içinde. Kendini asarak hayatına son veren Kazım Kuştul’un amcası Muhammet Kuştul, intiharın ardındaki belirsizliğin açığa çıkarılmasını ve gözaltı merkezinin neden geç müdahalede bulunduğunu öğrenmek istediklerini söyledi. Liberation gazetesi, görgü tanıklarına dayanarak, gözaltı merkezi yöneticileri ve ilk yardım servisinin göçmene tıbbi müdahalede geciktiklerini yazdı. Gazeteye konuşan gözaltı merkezindeki bir Tunuslu göçmen, "Ne olduğunu anlamakta güçlük çekiyoruz, Türk göçmenle aynı koğuşta bulunan kişi en az yarım saat süreyle yardım için bağırdı. Yardım zamanında gelseydi, belki bu çocuk kurtulabilirdi" dedi. |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fransa’nın büyük patronu ’bizi dışlamayın’ demeye geliyor / 24 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-24-2006 01:22 AM |
Fransa’daki yasa ile 301, elma ile armut / 21 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2006 02:42 AM |
Fransa’daki büyük patronlar alarmda / 11 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-11-2006 01:33 AM |
Fransız Cacharel’in Fransa’daki mağazalarını Türk Aydınlı açacak / 29 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-29-2006 01:23 AM |
Avrupa’daki Türk yıldızları / 23 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-23-2006 02:03 PM |