www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-07-2006, 09:51 PM   #1
cİHAn
Bağımlı Üye

cİHAn Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 705
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2465
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi : cİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond repute

Turkcell Süper Lig'de 17. haftanın açılış maçında yarın İzmir'de Ankaragücü ile karşılaşacak Fenerbahçe'de futbolcular Diego Lugano ve Serkan Balcı, Forum Bornova'daki Fenerium Mağazası'nda imza gününe katıldı.

Fenerbahçe Kulübü İdari Menajeri Volkan Ballı ile birlikte mağazaya gelen Sarı-lacivertli futbolcular, taraftarların yoğun ilgisi ve tezahüratları ile karşılandı. Lugano ve Serkan Balcı, Sarı-lacivertli taraftarların mağazadan aldığı ürünleri imzalarken, bazı taraftarların kollarını imzalatması dikkati çekti. İmza gününde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Sarı-lacivertli futbolculardan Diego Lugano, geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray derbisinin ardından Sarı-kırmızılı futbolcu Ümit Karan'ın, kendisi ve Edu'yu "Kasap" gibi davranmakla suçlamasının hatırlatılması üzerine, "Artık Galatasaray maçı geçti, geride kaldı. En yakın rakibimizden 7 puan öndeyiz. Bu farkı korumak istiyoruz" dedi.

Sarı-lacivertli bir diğer futbolcu Serkan Balcı ise, uzun süredir ilk 11'e girememesi ile ilgili sorulan bir soruya, "Her futbolcu oynamak ister. Fenerbahçe'de 2 sezon başarı ile oynadığımı düşünüyorum. Ama Dinamo Kiev maçından sonra kadroya girdim, girmedim. Hocanın takdiri bu. Çünkü hoca şans veriyor. Kalabalık bir kadromuz var. Şans bulan iyi değerlendiriyor şu zamana kadar. Bana da beklemek düşüyor. Sezon sonuna kadar kontratım var. Fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusuyum. Sezon sonunda her şey değerlendirilecek" cevabını verdi.

Basında çıkan "Beşiktaş'a gidiyor" şeklindeki haberlerin hatırlatılması üzerine de Serkan, "Ben basında çıkan iddialarla ilgili bir şey söylemedim. Ben de gazeteden okuyorum. Öyle bir şey yok" dedi.
cİHAn çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı