![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 217 Times in 103 Posts
Üye No: 3837
İtibar Gücü: 1666
Rep Puanı : 11661
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() -Alo, çocugun elimizde
-Eee napiyim -Hani fidye falan diyodum -Yok öle bisey -Alo, çocugun elimizde -Yanlis numara -Pardon -Alo bayan, çocugun elimizde -Ah yavrum geceleri üstü açik yatar o bi zahmet kapativerin üstünü, bide terlemesin çabuk hasta olur... -Ya abla bi git ya -Alo, çocugun elimizde -Dur o zman digerinide gönderiyorum -Yok yok merak etmeyin die aradik biz -Alo, çocugun elimizde -Ee -Fidye isteyecektikte hani -Ha tam buldun adamini zaten alacaklilar pesimde;ev kirasi,bakkal borcu .... -Pardon abi ben çocugu yolluyorum simdi cebine harçligini koyup -Alo, çocugun elimizde -Aldigin yere birakiyorusun o çocugu -Pardon abi arkadaslar çocugu karistirmis -Alo, çocugun elimizde -Hangisi? -.... -Alo, çocugun elimizde -Çok pisman olacaksiniz -Alo, biz az önce de aramistikta çocugunuzu geri almak için ne kadar istiyorsunuz acaba -söylemistim - çocugunuz elimizde.. - napiyim.. - sey diyoruz hani.. fidye falan.. - ne fidyesi kardesim.. sen onu kaçiran besinci adamsin her seferinde kurtuluyor.. önce agzini bagla ki çenesi dursun. sonra zincirle onu * bir yere bagla kaçamasin.. ha bi de adresinizi verin de nüfus cüzdanini da göndereyim.. - ........ - çocugun elimizde.. - hadi be.. yemin et.. - valla billa.. fidye vermezseniz onu bi daha göremezsiniz.. - de get nan.. çocuk karsimda oturuyor sen hala benimle kafa bulmaya çalisiyon.. - alo bakkal abi bir kilo domates göndersene.. - fidyeniz elimizde. - tamam çocugu vericem. - parkta bulusuruz hadi. - çocugunuz elimizde. - tamam ne kadar fidye istiyosunuz? - 2.000.000 dolar - eski dolar mi, yeni dolar mi -alo çocugunuz elimizde -söle ona hemen gelmesse kulagini çekerim - anneeeee - recep olm - kaçirdilar beni fidye istiyolarr - eh iste lafimi dinlemessen olcaa bu kal orda aklin basina gelsin - aloo hanim abla duydun çocugu - sagir dilim kalsin sizde akillanir belki çat... -........... -çocugun elimizde fidye isteriz -çocugu 2. gün içinde getirmezsen fidyenin yüzünü bidaha göremezsin. sakin polise basvuriim deme -tamam abi nasi istersen yeter ki zarar vermeyin fidyeme -Çocugunuz elimizde -Hadi ya sizin çocukta bizim elimizde -Ulan fikriye ben demedimmi kariyer yapmadan çocuk yapmayalim diye -Çocugunun elimizde -O çocuk benden degil -kimin çocugu bu -ne biliyim resatmiymis neymis adi -resatmi Oglum canim oglum benim -Çocugun elimizde -çocuk degil nan o -çocuk iste basbaya cocuk -cüceyis nan biz kocam o benim -alo çocuun elimizde -herkesin elindeki kendine -alo çocugun elimizde -yanlis numara kardesim -alo çocugun elimizde -elinizde tutun sakin birakmayin ben geliorum -alo çocugun elimizde -utanmionmu küçücük çocuu kaçirmaya!!!!!! -alo çocugun elimizde -eee -e'si eger onu bir daha görmek istiyorsan 100.000 dolar hazirlaman gererkiyor -Istemiyorum kardesim ben onu defterden sildim bidaha banada ondan bahsetmeyin -yeni aldigim manken metresime sarkiyomus.. - ama o paraya ihtiyacimiz vardi - Alo - Kimsin ulennnn? -Iii seeey abi çocugun elimizde diyecektim. -Ne bittiniz ulan siz -Dur abi hemen kizma ben merak etme diye aramistim. Nereye birakmamizi istersin -çocugun elimizde -sebep? -çocuun elimizde -tamam adresi verin ben esyalarini getiriyim - ... -yanniz çis problemi var altina bi laylon serin! - ... -bide uyur gezer dikkat edin gezeken isemesin.. - ii sey biz fidye için aramistik -tamam paranizi vericem ama çocuk sizde kalsin -... -alo cocuk elimizde -Allaaaaaah hanim sampanya falan patlat -alo anlamadim -yok evladim sana demedim -siz cocugu tutun ben istediyiniz paranin 2 katini vercem yanliz siz baglayin geri gelmesin
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() ![]() ![]() güzelldi saoalsın...
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ellerine sağlık olsun kardeşim..
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() güzeldi saol...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
günün birinde ne kalacak elimizde? | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-11-2008 07:12 PM |
'İpler bizim elimizde' | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 11:53 AM |
Galibiyet ipleri elimizde tutacak | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-17-2007 09:15 PM |
İndirim yaptık ama ipler elimizde! / 17 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-17-2007 08:17 PM |
Olmert: Başbakan olduğum sürece Golan elimizde kalacak / 26 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-26-2006 12:58 PM |