![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Malatyaspor'dan sitem
Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Türk Telekom Lig A ekibi Malatyaspor'a destek vermeyen iş adamlarına sitem etti. Cemal Akın, belediyenin, Malatyaspor için hiçbir yardımdan kaçınmadığını, her yıl düzenli parasal destek sağladığını, bu tavrın imkanı olan tüm kurum, kuruluş ve kişiler tarafından ortaya konulmasını arzu ettiklerini söyledi. Malatyaspor'un kentte zenginiyle, fakiriyle tüm vatandaşların müşterek davası olduğuna işaret eden Akın, şöyle konuştu: "Stadyumda Malatyaspor'un başarıları hepimizi sevindiriyor. Başarısızlıkları da hepimizi kahrediyor. Biz Malatyaspor'a bu gözle bakıyoruz. Malatya Belediye Başkanı olarak da seçildikten sonra, bana oy vermiş veya vermemiş bütün hemşehrilerimin müşterek noktası olan Malatyaspor'u hak ettiği yere getirme gayretindeyiz. Bizden önceki dönemlerde 5 yıl içerisinde Malatyaspor'a sanırım 3 milyon YTL civarında yardım yapılmış. Hatta bizden önceki dönemden belediyenin kulübe taahhüt ettiği yaklaşık 700 bin YTL civarında bir borç vardı. Onu da ödedik. Biz de yine sözleşmemizi yenileyerek her yıl 1,5 milyon YTL artı KDV'yi Malatya Belediyesi'nin ve şirketlerinin kasasından çıkararak, reklam karşılığında ödüyoruz." -"BÜTÜN İMKANLARIMIZI ZORLADIK, BU KADAR YARDIMDA BULUNABİLDİK"- Akın, Malatyaspor'a daha fazla yardım yapmak istediklerini, ancak imkanlarının bununla sınırlı olduğunu ifade etti. Diğer kurum, kuruluş ve kişilerden de bu duyarlılığı beklediklerini dile getiren Akın, şöyle dedi: "Biz bütün imkanlarımızı zorladık, bu kadar yardımda bulunabildik. Malatya'da birçok kişi ve kuruluş ticari hayat içerisinde para kazanıyor. Bunlar da Malatyaspor'a, Malatya halkının kendilerine vermiş olduğu bu destekten mütevellit elde etmiş oldukları geliri, Malatya'nın müşterek değeri olan Malatyaspor'la paylaşmalarını istiyorum. Malatyaspor ile ilgili fevkalade cüretli beyanatlar verip Malatya Belediyesi'ne bu konuda akıl vermeye kalkan, bu paralı kuruluşların ellerini taşın altına koymasını istiyoruz. Çünkü Malatya Belediyesi bütün kalıbını taşın altına koymuştur, bütün imkanını seferber etmiş bu yardımı yapmıştır. Onlar da hiç olmazsa ellerini veya parmaklarını taşın altına koysunlar, laf üretmesinler. Malatyaspor'a yardımda bulunsunlar. Ben özellikle bütün kurum ve kuruluşlardan bunu bekliyorum ve bunu istiyorum." -MALATYASPOR SEVDASI- Akın, kentte zengin, fakir tüm vatandaşların Malatyaspor sevdasında birleştiğini ifade ederek, şöyle devam etti: "Yaptığımız yardımların daha fazlasını Malatyaspor'a aktarma gibi bir gayretin içerisine girersek, göreve geldiğimiz zamandan evvelki gibi şirketlerimizde dengeler bozulur, ödeme sıkıntısına girerler. Allah korusun şirketler sıkıntıya girip batarsa, Malatya hiç yardım yapamadığı gibi Malatya'nın fakir fukarası emin olun şu anda çekmiş olduğu sıkıntının 2-3 katını çekmeye başlar. Onun için ben bütün hemşehrilerimden şahsen yardımda bulunmalarını bekliyorum. İstanbul'daki hemşehrilerim Malatya aşkıyla, Malatya sevdasıyla yanıp tutuşuyorlar, Malatya'nın dışında oldukları için. Onların da bir araya gelerek, meydana getirdikleri kuruluşlarla veya şahsen Malatya'ya gerekli yardımda bulunacaklarını ümit ediyorum ve bekliyorum." Akın, görevde bulundukları 2.5 yıl içerisinde Malatyaspor'a yaptıkları desteğin 5 milyon YTL'yi geçtiğini vurguladı.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sitem | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 11:03 AM |
Sitem | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 11:03 AM |
Sitem | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 11:02 AM |
Sitem | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 11:02 AM |
Sitem | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 11:01 AM |