![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Diyarbakır çözüm arıyor
Diyarbakırspor Yönetimi, futbolculara verdiği ödeme sözünü bu hafta sonu gerçekleştirmek istiyor. Diyarbakır Vali Yardımcısı ve Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Ahmet Aydın, göreve geldikleri günden bu yana verdikleri sözleri tuttuklarını söyledi. Kulübün içerisinde bulunduğu maddi sıkıntıların çözümü için desteğe ihtiyaç olduğunu anlatan Aydın, şöyle konuştu: "Bizim tek hedefimiz, Diyarbakırspor'un başarısı. Ligin ilk yarısında bunu biraz da olsa gerçekleştirdik. Uşakspor maçı öncesi futbolcularımıza bu hafta içinde transfer alacakları ve maç başlarını ödeyeceğimize dair söz verdik. Önümüzde ligin ikinci yarısı ve transferler var. Bize verilen sözler yerine getirilirse tüm zorlukları aşarız. Şayet sözler yerine getirilmezse, hem biz yönetim olarak hem de takım büyük sıkıntıya düşeriz. Bize verilen yardım sözlerinin yerine getirilmesini bekliyoruz." Diyarbakırspor'un sahipsiz bırakılmaması gerektiğini anlatan Aydın, sözlerini şöyle tamamladı: "Herkesin yardım elini uzatması gerekmektedir. İki milyon nüfuslu bir kentin takımının 2. Lig'de oynaması ayıplanacak bir durumdur. Futbolcularımız sezon başından beri tüm maddi imkansızlıklara göğüs gererek başarılı olmuşlardır. Bu nedenle kendilerine verilen söz tutulmalıdır ki, kendilerinden istenileni alabilelim. Teknik Direktörümüz Bahri Kaya'nın verdiği rapor doğrultusunda takımımıza gerekli transferler yapılacaktır. Bunlar için de maddi destek gerekli"
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Diyarbakır | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-17-2008 09:02 PM |
BM İklim Değişikliğine Çözüm Arıyor | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-30-2007 06:13 PM |
Diyarbakır Sur ve Kaleleri | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-28-2007 02:19 PM |
Diyarbakır 0 Galatasaray 1 | bugrahan | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-16-2006 02:10 PM |