![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2461
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Beşiktaşlı futbolcu Ali Tandoğan, takım olarak bazı maçlarda istedikleri sonuçları alamasalar da, ligi şampiyon bitirecek durumda olduklarını söyledi.
Siyah-beyazlı kulübün çocuklara yönelik çıkardığı ''Yavru Kartal'' dergisinin aralık sayısında minik hayranlarının sorularını yanıtlayan Ali Tandoğan, ''Performansımı iyi buluyorum ve her geçen gün daha da yükseldiğini düşünüyorum. Takım olarak bazı maçlarda istediğimiz sonuçları alamasak da lig şampiyonu olacak durumdayız'' dedi. Siyah-beyazlı kulüpte 2. sezonunu geçiren Ali Tandoğan, ''Beşiktaş'ta oynadığım için çok mutluyum. Çünkü kendi isteğimle geldim. O nedenle Beşiktaş'ın benim içimde yıllardır, renkleri olsun taraftarı olsun, ayrı bir yeri vardı. Buraya gelmekten çok büyük onur duyuyorum'' diye konuştu. Ali Tandoğan, futbola nasıl başladığına yönelik bir soru üzerine, ''Beni eniştem keşfetti. Çünkü kendisi teknik direktördü. O zamanlar basketbol oynuyordum. Bana 'Senin boyun çok kısa. Gel futbol oyna' dedi. Bu şekilde futbola adım attım ama daha sonra destek olan birçok antrenörüm oldu. Bunların başında da Ersun Yanal geliyor'' diye konuştu. Siyah-beyazlı taraftarlardan övgüyle bahseden Ali Tandoğan, ''Taraftarlarımız benim için 12. adamı ifade ediyor. Maçlara çıktığımızda onların desteğini arkamızda hissettiğimiz zaman takım olarak performansımızın daha çok arttığını düşünüyorum. Onların olmadığı bir maç bizim için zor geçiyor. Her zaman bizi desteklemelerini istiyoruz'' şeklinde konuştu. Hayatının en güzel golünü, Gençlerbirliği'nde oynarken, UEFA Kupası maçında Sporting Lizbon'a attığını anlatan Ali Tandoğan, bir soru üzerine de, Türk teknik adamlar arasında en beğendiklerinin Fatih Terim, Ersun Yanal, Mesut Bakkal ve Rıza Çalımbay olduğunu ifade etti.
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() henüz hiçbişey bitmedi...
![]() |
#3 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2461
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
|
![]() rövanşı alma zamanı geldi
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Polat: "F.Bahçe şampiyon olmasın diye..." | cLσwηкяaL | Galatasaray | 0 | 04-22-2010 02:19 PM |
Yazlar: "Hedefimiz şampiyon olmak" | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-28-2007 08:08 PM |
"Geçen seneki gibi şampiyon olacağız" | uprocking | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-10-2007 04:54 AM |
Stewart: "Button şampiyon olabilir" | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-13-2006 02:44 PM |