![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1950
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() aşk vurdu gene başıma
sen geldin gene aklıma bu sefer ne sigaramın dumanı nede gökte parlayan yıldızlar fayda etmiyor bana seni kalbim seni istiyor bedenim sımsıkı sarılsam sana veya o güzel fotoğrafına yok yok ne boş odam fayda ediyor nede sensiz yatağım yoksun gene yanımda yoksun işte yoksun gene boş odamda soğuk oluyor yatağım soğuk oluyor kalbim ne kadar seni seviyor olsamda fayda etmiyor işte fayda etmiyor ne aşkın ilacı nede sensizliğin acısı keşke yanımda olsanda soğuk odama boş odama sensiz kalbime ve ve gökte parlayan yıldızlara haykırsan ben burdayım aşkımın yanındayım sevginin yanında sözümün ise arkasındayım ben aşkımın yanındayım ben sezginin yanındayım
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() Yüreğine sağlık kardeşim
|
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() güzel sözlerin için sağol kardeşim...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sigara dumanı astımı tetikliyor | eRtunGa | Sağlık-Diyet | 0 | 10-05-2009 11:39 AM |
Bilim adamları dumanı dondurdu - frozen smoke | biqboy | Enteresan Olaylar | 0 | 09-28-2009 06:14 PM |
Sigaranın dumanı da | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-28-2008 09:13 PM |
Sigaramın son nefesinde | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-06-2008 03:22 PM |
İçtiğim Sigaranın Dumanı Gibisin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-04-2008 10:20 PM |