![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1950
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bir Kapinin Ardindayim...
Bir kapının ardındayım; karanlık sessiz… Ayaklarımdan sızan kanlarla yol buluyor adımlarım. Tam eşiğinde sevdanın, dikenleri batıyor sol yanıma, Yürüyorum, yürüyorum; ulaşamıyorum. Başımda sisli bulutlardan yapma bir demet, Yüzümde eylülden kalma bir anı var. Ellerim soğuk, içimde zamansız bir boşluk ! Kan uyuşuyor gözlerimin gerisinde, Adımlarını sayıyorum bir bir, beynimin labirentlerinde… Zamansız ve rüzgarsız bir tepeye ilişiyor gözlerim, Ve hüznü içiriyor bana; öksüzüme düşüyor. En merhameti aşkın; yakamda, Bana düşüşlerimden bir düş sunuyor. Celladı oluyor geçmişin, sahipsiz eller. Geceye vuruyor hüznümün rengi… Bir kapının ardındayım ; soğuk nefessiz… Bir görüş anının titrekliğinde yüreğim. Demir parmaklıklar uzarken içimde, Ben gözlerimde sana esirim. Korkular örüyorum, matemi sende gizli, Sorular çözüyorum, dilimin ucunda; Söküldükçe sökülüyorum aşka… Pas tutuyor ellerim aşkın közünde, Yüreğimin sürgüsünde bir düğüm Ölü ruhlara asıyorum gülüşümü, Donuk bir hayale yol alıyorum… Bir kapının ardındayım; uzadıkça uzayan… Avuçlarımda paslı kelimeler; Güncemde içimi delip geçen yağmurlar, Önümde uzun bir yol var. Aşk bende çıkmaz sokak, ben aşka yanlış adres. İçimdeki o ses ; ömrümün kıyısına vuran. Yokluğuna vardığım her durak, Varlığında yok olduğum her köşe; Benden, içimden yadigar sana ! Al, gözlerimde göm beni, kapat üstüme geceyi; Ve ‘Sus !’ de herkese ve her şeye Ölüm bile gelse, son sözümde; unut beni ! Bir kapının ardındayım; Anahtarlar içimde, gözlerimde kilit,sözlerim harfsiz, Hadi bırak ve yine ‘GİT’ !.... ![]()
ҳ̸Ҳ̸ҳ[AslaNLarıN KavGasıNa ÇakaLLarıN AkLı eRmeZҳ̸Ҳ̸ҳ Son düzenleyen: RaPoRLu; 12-26-2006, 11:40 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() Yüreğine sağlık kardeşim
|
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() eywallah kardeşim sağol güzel şiirlerin için...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Savcı Öz: Yarın bizi de kapının önüne koyarlar | GooD aNd EvıL | Yurttan Haberler | 0 | 04-11-2009 02:22 PM |
Kapının önüne koyuldu !!! | Mp4cu | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-24-2009 08:48 PM |
Sen, çocukluğunda kaç kapının ziline basıp kaçabildin! | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2008 08:03 PM |
Hac kapının önünde,hacca gitmene ne gerek. | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-30-2008 06:29 PM |
Orada kapının arkasında bir kedi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-19-2008 11:52 AM |