![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Kurtuluş'tan Samsun yalanlaması
Diyarbakırspor Kaptanı Muhammed Ali Kurtuluş, Samsunspor'a gideceği yönünde iddiaların asılsız olduğunu söyledi. Samsun'da yerel gazetelerde çıkan Diyarbakırspor'un başarılı oyuncusu Muhammed'in Samsunspor'a transfer olacağı yönündeki haberler Diyarbakır'da yankı uyandırdı. Muhammed Ali Kurtuluş, konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Samsunspor'a gideceği yönünde iddiaların asılsız olduğunu ifade eden Muhammed Ali Kurtuluş, "Bana birçok kulüpten teklif geldi fakat hiçbirisine cevap vermedim. Her takım, her futbolcuyu transfer etmek ister. Her futbolcu da, şartlara göre kulüp değiştirebilir. Bunlar normal şeyler ancak benim Samsunspor ile anlaşmam söz konusu değil. Kimseye söz vermiş değilim" dedi. Diyarbakırspor olarak Süper Lig için iddialı bir duruma geldiklerini anlatan Kurtuluş, şöyle konuştu: "Sorunlarımızın çözülmesi halinde ikinci yarıda hedefe ulaşırız. Yeşil-kırmızılı camiadan maddi ve manevi destek bekliyoruz. Ben Diyarbakırspor'un sözleşmeli oyuncusuyum. Şimdilik kafamı karıştırmak istemiyorum"
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tuncay yalanlaması | mert_fb_07 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-22-2007 10:35 AM |
nobre yalanlaması | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-10-2006 11:48 PM |
servet yalanlaması | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-10-2006 11:45 PM |
tuncay yalanlaması | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 4 | 09-11-2006 12:09 AM |
Lübnan yalanlaması! | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-08-2006 02:23 AM |