![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3166
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() geldiğinde
ayrılığın taze yarası kanıyordu yüreğimin küçük havuzlarında hala gidenlerin numarasız bileti duruyordu öksüz sevdanın dipsiz uçurumlarında hüküm giymiş kelimelerim susuyordu uykusuz gecelerin sabıkalı sabahlarında korkuyordum aşktan kaçıyordum sevdadan zamana bir kere yenilmişken korktum seni delice sevmekten ama yalnızlığın sokağından kaçıp gülüşlerine sığındım ayrılığı satırlara gömüp yüreğinde yaralarımı sardım sen gelmiştin artık herşey daha güzeldi artık seninle nefes alıyor seninle yaşıyordum sanki gülüşün güneşim olmuştu perdelerimde gözlerin ateşim olmuştu üşüyen tenimde öyle güzeldiki seninle herşey pamuksu bulutların üstünde gözlerini çiziyordum küçük ellerimle hasretimin rüzgarı ilişse de tenine yüzüne güneşi seriyordum öksüz yüreğimle yağmur yağıyordu kentime ayrılığını müjdelediğin saatlerde seni severken gidiyorum deyip yalnızlığımı hediye ettin yüreğime gidiyordun ben ardından ağlayamıyordum bile susup kalmıştım bıçağın keskin yüzünde gidiyordun ve ben tek kelime söyleyemiyordum elleimle ördüğüm sevdamı ayrılığınla söküp gidiyordun ve ben ardından ağlayamıyordum bile sevdanda bir bahar göremeden gittin mevsm bahar olsa da sonbahar anılacaktır ömrüm herşeye zamana gömüp gittin ben ise boynumu yalnızlığa büküp yalnızlığınla kanayıp durdum bedenimden yüreğimi söküp yokluğunda kelimelerimle sana sustum tek bir cümle kurmadım gisişine hiçbir zaman suç giydirmedim sevgine gitmeliydin ve bir sabah çekip gittin gün gelecek adımı unutacaksın gün gelecek hiç yaşanmamış deyip sevdamı kibritsiz yakacaksın hakkındır sevgili unutabilirsin beni bana ait herşeyi yakabilirsin ama bana unut deme ayrılığa kurşunları örüp ölüm olsada ömrümün bana seni unutmamı söyleme çünkü biz seninle hayat kadar yalan ölüm kadar gerçektik yokluğuna inat yaşatacağım seni çünkü benim kitabımda unutmak ölmekti...
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() unutmak zor,unutulmak daha da zor !
tşkler...
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1950
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() yokluğuna inat
yaşatacağım seni çünkü benim kitabımda unutmak ölmekti...
![]() |
#4 |
Guest
Üye No:
![]() Emeğine sağlık kanka
|
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts