![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Brezilya’nın ünlü haber sitesi UDL’ye bir röportaj veren Alex, birçok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı. En büyük hayal kırıklığını 2002 Dünya Kupası’na çağrılmayarak yaşadığını bir kez daha tekrarlayan Sambacı, Türkiye ve Fenerbahçe’ye ilişkin de düşüncelerini aktardı. Başlarda Türkiye’nin kendisi için bir sır olduğunu belirten yıldız oyuncu, “Zamanla yaşam şekline alıştım. Kulübün imkanları çok iyi. Ülkede futbol teknik yönden biraz zayıf olsa da mücadele bakımından çok zor. Ancak geldiğim için hiç pişman değilim” diye konuştu. Zico ile beraber çalışmanın da inanılmaz bir keyif olduğunu ifade eden Alex, “O benim çocukluğumun kahramanı, idolüydü. Her geçen gün ondan yeni şeyler öğreniyorum. Takımda onun dışında da birçok vatandaşımın olması benim için avantaj. Zico, takıma birçok şey kattı. Brezilya futbolundan farklı bir tarzımız var. Kısacası burada yıldızlardan oluşan genç bir kadro, takımına aşık büyük bir taraftar kitlesi ve hep gelecek için çalışan iyi bir yönetim var” dedi. Kaynak: Fanatik |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gurbetten gelmişim, yorgunum hancı! | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-26-2008 08:19 AM |
Gelmişim Yüz Elli fersahlık yoldan | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-10-2008 05:37 PM |
Gündüzlerin haram olduğu *******den gelmişim sana | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-07-2008 10:47 AM |