![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 28 Thanked 119 Times in 48 Posts
Üye No: 7820
İtibar Gücü: 1519
Rep Puanı : 5960
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Hollywood'un 46 kez isledigi, "uçakta pilotlar ölür ya da bayilir, yolculardan biri (mümkünse bir çocuk) telsiz talimatlarıyla uçagi sag salim indirir" klisesinin otobüse uyarlanmis hali.
- aloo, aloo, abi ben kamil koc istanbul-ankara otobüsünden arıyorum. kaptan molada içkiyi fazla kaçırdı herhalde, uyuyor şimdi. + evlat sakin ol, muavin orda mı? - hayır, otobüste değil, tanrım ona ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok! + tamam evlat, hiç korkma, sizi kurtaracağız. şimdi şoförü yavaşça koltuktan yana çek, sen oturacaksın onun yerine. - ama onu yana çekersem düşer, kendinde değil! + düşsün pezevenk! oraya senin oturman lazım. - tamam, oturdum. şimdi ne yapmalıyım? + direksiyonu tut, ne çok sıkı ne çok gevşek. - tuttum. çok eğlenceli görünüyor ehu + evlat, ciddi ol, 40 yolcunun hayatı senin elinde. şimdi; önündeki + panelde bir çok gösterge var değil mi? tam ortadaki büyük olana bak, ne yazıyor orda? - bismillahirrahmanirrahim. + hayır göstergenin üstündeki yazıya değil göstergeye bak! hız + göstergesine bak, kaçla gittiğinizi görebiliyor musun? - sıfır. + nasıl sıfır? dikkatli bak. - sıfır, gerçekten sıfır. ölecek miyiz? + otobüs duruyor mu gidiyor mu bunu söyle bana seni kuş beyinli! - duruyooor + kalk s..tir git essekoglu essek! bize de panik yaptırdın. soför uyaninca devam edersiniz.:biggrin:
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aslan'ın UEFA macerası! | styla45 | Galatasaray | 0 | 07-15-2009 05:39 PM |
Umeyr'in Macerası | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-27-2008 01:40 AM |
Yalnızlık Macerası | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-24-2007 07:49 PM |
otobüs macerası | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 5 | 03-21-2006 10:25 AM |