www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-18-2006, 03:35 PM   #1
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute
Varsayılan BoĞa ErkeĞİnİ Etkİlemenİn Yollari

Boğa erkeğinin bir kadında aradığı en önemli koşul güzellik, zevk sahibi olmak ve bakımdır. Maddi değerlere son derece önem verir. Tatlı sözler duyduğunda bir kedi gibi sokulmaktan hoşlanan Boğa, çok iyi ve sadık bir aşıktır.
En kötü özelliklerinden biri ise yatakta bile yemek yiyebilecek kadar boğazına düşkün olmasıdır. Genellikle sakin ve iş hayatım kendi belirlediği kurallar çerçevesinde düzenli bir şekilde yürüten Boğa erkeği kolay kolay sinirlenmez. Ancak işine karışıldığı ve eleştirildiği anda burnundan soluyan korkunç yüzü ortaya çıkıverir. Silik kadınlar hiç ona göre değildir. Onun sizi elde etmek için çabalamasuu beklemeyin. Çünkü o başkalamun peşinde koşmaktansa kendi peşinde koşanları gayet misafirperver bir şekilde evinde ağırlamayı tercih eder.
Old 04-08-2007, 12:52 PM   #2
saphirarya
Geçerken Uğradım

saphirarya Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 16
Üye No: 37989
İtibar Gücü: 1354
Rep Puanı : 310
Rep Derecesi : saphirarya is on a distinguished roadsaphirarya is on a distinguished roadsaphirarya is on a distinguished roadsaphirarya is on a distinguished road

sana aynen katılıyorum ben bi boğa erkeğini seviyorum ve çok oburdur kendileri ve sevgi için ilişki için çaba harcamaktansa yattığı yerden hiçbir şey yapmadan ilişkisinin yürüyeceğini sanacak kadar da safdır.ne canım bu emek olmadan yemek mi olur?konu için teşekkürler

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı