![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Boğa erkeğinin bir kadında aradığı en önemli koşul güzellik, zevk sahibi olmak ve bakımdır. Maddi değerlere son derece önem verir. Tatlı sözler duyduğunda bir kedi gibi sokulmaktan hoşlanan Boğa, çok iyi ve sadık bir aşıktır. En kötü özelliklerinden biri ise yatakta bile yemek yiyebilecek kadar boğazına düşkün olmasıdır. Genellikle sakin ve iş hayatım kendi belirlediği kurallar çerçevesinde düzenli bir şekilde yürüten Boğa erkeği kolay kolay sinirlenmez. Ancak işine karışıldığı ve eleştirildiği anda burnundan soluyan korkunç yüzü ortaya çıkıverir. Silik kadınlar hiç ona göre değildir. Onun sizi elde etmek için çabalamasuu beklemeyin. Çünkü o başkalamun peşinde koşmaktansa kendi peşinde koşanları gayet misafirperver bir şekilde evinde ağırlamayı tercih eder.
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 6 Times in 4 Posts
Üye No: 37989
İtibar Gücü: 1354
Rep Puanı : 310
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() sana aynen katılıyorum ben bi boğa erkeğini seviyorum
![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
OĞlak ErkeĞİnİ Etkİlemenİn Yollari | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-18-2006 03:35 PM |
Terazİ ErkeĞİnİ Etkİlemenİn Yollari | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-18-2006 03:24 PM |
Yay ErkeĞİnİ Etkİlemenİn Yollari | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-18-2006 03:24 PM |
YengeÇ ErkeĞİnİ Etkİlemenİn Yollari | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-18-2006 03:22 PM |
KoÇ ErkeĞİnİ Etkİlemenİn Yollari | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-18-2006 03:21 PM |