![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2069
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bir şeyler söylemek geldi içimden yapamadım
Kağıtlara söylemek istedim yüzüne söyleyemediklerimi Kalemim...Dilim Içimdekileri yazacak kadar uzun değildi sayfalar Diğer yandan akan gözyaşlarım Önüme koyduğum her sayfa gözyasına boğuluyordu Sessiz ağlarım ben kimseler duymaz İçime akar gözyaslarım kimse görmez Sana görünmek için ağlamam ben Sesli gülmem dikkat çekmek için Kalem tutar elim...sadece yazarım Yazamadım bu akşam Islaktı bütün sayfalar Ne seni yazabilecek kadar uzun bir kağıt bulabildim Ne de ıslak kağıda yazabilen bir kalem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() erdemim ellerine sağlık...
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() Yüreğine sağlık...
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bir seni unutamadım uzun zaman, | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-28-2008 06:50 PM |
( seni anladığım kadar sevmiştim, anlatamadığım kadar da | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-09-2008 12:42 PM |
Sayfa Sayfa Resimler halinde Kur'ân-ı Kerîm'in tamamı | WhiteMan | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-22-2007 06:18 PM |
Bu kadar uzun saç gördünüz mü? | The JoLLy JoKeR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-21-2007 06:31 PM |