![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Acısıyla tatlısıyla koca bir yıl geride kaldı. Ünlülerden 2006 yılının muhakemelerini yapmalarını ve sizler için yeni yıl mesajlarını iletmelerini istedik. İşte ünlüler, işte yeni yıl mesajları... Janset (Oyuncu) 2006 yılı nasıl bir yıl oldu sizin için? Bol koşturmalı, bol çalışmalı, bol tatilli süper bir yıldı. Katkısı olan herkese teşekkürler. Peki bu yıl neler getirdi size, neler götürdü sizden? Neler getirdiğini çok yakında hep birlikte seyredeceğiz inşallah. Neler götürdüğünü ise bir ben bir Allah biliyor. Dersimi alop ilerliyorum. 2007 yılından bekledikleriniz neler? Ektiklerimizi biçmek… Unutamadığınız bir yılbaşı anınızı paylaşmanızı istesem… ‘Ev alma komşu al’ tezinden yola çıkarak oluşturduğumuz mini mahallemizle birlikte geçirdiğimiz her yılbaşı daha güzel, daha umutlu ve daha mutlu oldu. Hayatıma kattıkları renklerden dolayı hepsini çok seviyorum. Yeni yılda yapacağınız, yapmak istediğiniz projeler nelerdir? Elimizdeki film ve müzik projelerini en iyi şekilde gösterime sunmak… Vestel reklam filmleri bir taraftan devam ederken, film olarak en yakın proje, şu an üstünde çalıştığımız bir Suat Gönülay çizgi romanının filme uyarlaması. Yönetmeliğini Hakan Utangaç yapıyor. 10 yıl sonra Okan Bayülgen'le tekrar kamera karşısına geçmek, onu bilmem ama benim için çok büyük bir zevk olacak. Müziklerini Tarkan Gözübüyük yapıyor. Kostümleri Naz Gülesin ve Yeşim Aydın tasarlıyor. Ve daha ne sürprizler… İnsanlara yeni yıl mesajı olarak neler söylemek istersiniz? Yurdumun demir ağlarla dört bir yandan, bir baştan bir başa trenle memleketi gezmeyi diliyorum. Dünyaya gözlerini açan her bebeğin, gönderilmiş bir melek olduğunun unutulmamasını ve ona göre davranılmasını, davranamayacak olanın bu sorumluluğun altına girmemesini diliyorum. Sabah ise giden insanların, ayni istikamete giden arkadaşlarıyla yolu paylaşmalarını böylece trafiğin yarı yarıya azalmasını diliyorum. İnançların para ve itibar satın almak için kullanılmamasını diliyorum. Bir devlet dairesine nasıl mini etek, yaka açık, bol makyaj ya da şortla gidilemiyorsa, bas örtüsüyle de girilemeyeceğinin anlaşılmasını diliyorum. Barış için barışılan bir yıl diliyorum. Ve meleksi bir yıl diliyorum. Işın Karaca (Şarkıcı) 2006 yılı nasıl bir yıl oldu sizin için? Açıkçası o kadar hızlı geçti ki bu sene… Hiçbir şey anlamadım. Verimli bir sene oldu. Albümümüz çıktı, konserler verdik. Ama dediğim gibi çok hızlı geçti. Zamanı durdurmak mümkün değil biliyorum, ama biraz yavaşlasa ne şahane olacak. Peki bu yıl neler getirdi size, neler götürdü sizden? Hayatın götürüsü çok oldu bu sene. Çok sevdiğimiz büyükleri kaybettik sıra ile. Sanki en büyük jenerasyon bir anda kayboluverdi. Getirisi de var tabii 2006’nın. Bu sene sigarayı bıraktım. On altı yıllık bir tiryakiliği bırakmak çok hoşuma gitti. 2007 yılından bekledikleriniz neler? 2007’de evlenmek istiyorum. Mümkünse ve Allah’ın takdiri ise de çocuk doğurmak isterim. Unutamadığınız bir yılbaşı anınızı paylaşmanızı istesem… Bizim yılbaşı, bayram günlerimiz çalışarak geçer. Bu özel günleri bizi sevenlerle, sahnede, şarkı söyleyerek geçiriyoruz. Geçen yılbaşı çalışamadık. Bu tercihi ben yaptım çünkü ailemle uzun senelerden beridir kutlama yapamamıştık. O kadar hoş oldu ki... Hep beraber Kıbrıs’taki evimize gittik ve son derece hoş bir zaman geçirdik. Yeni yılda yapacağınız, yapmak istediğiniz projeler nelerdir? Konserlere ve ekstralara devam… Bir de belki 2007 sonbahara bir single çıkartabilirim. Bunun dışında bu sene yeni bir film var inşallah. Bir kaç dizi teklifi var. Onların birini değerlendirmeyi düşünüyorum. İnsanlara yeni yıl mesajı olarak neler söylemek istersiniz? Sağlık, mutluluk, sevdikleri ile bir arada şahane bir sene dilerim. Ebru Elver (Şarkıcı) 2006 yılı nasıl bir yıl oldu sizin için? Amaçlarımı ve planlarımı bu yıl gerçekleştirme fırsatı bulabildiğim için bu yılın hayatımda çok büyük bir önemi var. Birçok anlamda iyi bir yıldı 2006. Peki bu yıl neler getirdi size, neler götürdü sizden? Aslında getirdiği kadar götürdüğü şeyler de oldukça fazlaydı. Bunun sebebi emek verilmeden ve sıkıntıya girmeden hayatta hiçbir şey olumlu anlamda gelişmiyor. Hep daha iyi olacağına inandığımdan önemsemiyorum bu durumu çok fazla. Getirdikleri götürdüklerine değer yine de. 2007 yılından bekledikleriniz neler? Daha çok başarı, daha çok şarkı yazmak… İşimle ilgili hedeflediklerimi tamamen hayata geçirmek… Unutamadığınız bir yılbaşı anınızı paylaşmanızı istesem… Albüm çıkmadan önce bir yılbaşı gecesi, normalde rock ve yabancı müzik çalan orkestramla beraber sahnedeyken müşterilerden bir grup, misket havası çalmadığımız için bize bayağı kızmışlardı hem de sahnenin ortasına kadar gelerek. Yeni yılda yapacağınız, yapmak istediğiniz projeler nelerdir? İşimle ilgili daha çok başarılara imza atmayı ve kendimi daha da geliştirmeyi hedefliyorum. Proje olarak, sanırım ikinci albümün çalışmalarına ve yeni şarkılar yazmaya başlarım. İnsanlara yeni yıl mesajı olarak neler söylemek istersiniz? Öncelikle bana ve müziğime değer veren herkese sonsuz teşekkürler… Umarım bu yıl hepimiz için hayırlı, başarılı ve mutlu bir yıl olur. Nice mutlu, yeni senelere… ekolay.net’in de yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım. Zeynep Mansur (Şarkıcı) 2006 yılı nasıl bir yıl oldu sizin için? Güzel, mutlu, başarılı bir yıl oldu Peki bu yıl neler getirdi size, neler götürdü sizden? Benden götürdüklerinden çok getirdikleri ile ilgileniyorum. İki yıla yakın süredir üzerinde çalıştığım albümüm "Sen Nasıl İstersen" bu yıl çıktı ve bu beni çok mutlu etti... 2007 yılından bekledikleriniz neler? 2007 yılından beklediğim yalnızca başarı, başarı, başarı ve mutluluk... Unutamadığınız bir yılbaşı anınızı paylaşmanızı istesem… Özel bir anım yok. Tam on iki yıldır sahnede geçiriyorum yılbaşını. Her yıl aynı, enteresan bir gelişme yok 10 - 9 - 8… Yeni yılda yapacağınız, yapmak istediğiniz projeler nelerdir? Albümüme ikinci klibimi çekmek… Ardından bir dizi film projesi olacak. İnsanlara yeni yıl mesajı olarak neler söylemek istersiniz? Yeni yılda herkese sevdikleriyle; sağlıklı, mutlu, başarılı, bol sevgi dolu günler diliyorum. Sarp (Şarkıcı) 2006 yılı nasıl bir yıl oldu sizin için? Çok başarılı ve çok verimli bir yıl oldu. Peki bu yıl neler getirdi size, neler götürdü sizden? Tamamen kendime ait bir albüm ve bunun getirdiği haz bu yılın bana getirdiği en güzel şeydir. Bu yılın şu ana kadar benden götürdüğü bir şey yok. 2007 yılından bekledikleriniz neler? Bol bol konser verip, hayranlarımla buluşmak… Unutamadığınız bir yılbaşı anınızı paylaşmanızı istesem… 2001 yılında İzmir Punta'da sahnedeydim. Bardaki herkeste ve bende olan yüksek alkol oranını ve en son sahnede yere yuvarlanıp orda şarkı söylemeye devam etmemi hiç unutamam. Yeni yılda yapacağınız, yapmak istediğiniz projeler nelerdir? Yeni besteler yapıp, yeni albüm için çalışmak… Aynı zamanda ülke çapındaki turnelerimi sürdürmek… İnsanlara yeni yıl mesajı olarak neler söylemek istersiniz? Her zaman olduğunuz gibi olun ve hayallerinizin peşini bırakmayın! Ayşe Özgün (Televizyon – Radyo Programcısı) 2006 yılı nasıl bir yıl oldu sizin için? İyi bir yıl oldu. Peki bu yıl neler getirdi size, neler götürdü sizden? 2006 bana yepyeni bir meslek getirdi. Radyoculuk. Bir torun getirdi. Biraz daha kilo getirdi. Allah'a şükür henüz götürdüğü yok. 2007 yılından bekledikleriniz neler? Sağlık, sıhhat, neşe… Unutamadığınız bir yılbaşı anınızı paylaşmanızı istesem… Her yıl ailece beraberiz. Allah ayırmasın. Yeni yılda yapacağınız, yapmak istediğiniz projeler nelerdir? Gazeteye ve radyoya devam! İnsanlara yeni yıl mesajı olarak neler söylemek istersiniz? Mütevazi olun. Elinizdekiyle yetinmeyi bilin. Risk almaktan kaçınmayın. Esinlenin ve yaratıcı olun. Ayşenur Yazıcı (Televizyon Programcısı - Yazar) 2006 yılı nasıl bir yıl oldu sizin için? Alın terinin ne olduğunu, doğru söyleyenin dokuz köyden kovulsa da onuncu bir köyde barınabileceğini ve gerçek aşkın fedakarlık olduğunu öğrendim 2006’da. Peki bu yıl neler getirdi size, neler götürdü sizden? Milliyet'in Haldun Taner Öykü ödülüne aday gösterilen Son 13 Gün adlı romanımı (beşinci kitabımı) yazdım. Hayat defterimi temize çekme işi olarak gördüğüm yazarlık işini ölene kadar devam ettirebileceğime inancım çoğaldı. Bencil insanların ve korkak insanların da sevilecek çok yanları olduğunu keşfettim. Bu da hoşgörü adı altında kendi nefsimden kesmemi anlattı bana. Dünya kadar TV programı arasında çok istikrarlı bir yolum olduğunu ve yirmi dört yıldır bunu hiç erdemden kaybetmeden sürdürebildiğimi görüp kendimi alkışladım. Terazisi tezekten olanların dirhemi de tezekten olurmuş. Bunu keşfettim ekranlarda. 2007 yılından bekledikleriniz neler? Üç kişilik ailemin, kardeşimin, yeğenimin ve sevdiklerimin gayet sıhhatli bir yıl geçirmesi ilk dileğim. Oğlum artık ameliyat olmasın, eğitimini sorunsuz tamamlasın. Annem, oğlum ve ben kahkahalarla dolu bir yıl geçirelim diliyorum. Dostlarım iyi olsun. Kendime nihayet bir ev almak istiyorum 2007’de. Bahçeli, ördekleri, kuşları, marul, domates ekeceğim toprağı olan bir bahçem... Savaş sözcüğünün sadece "anlaşmazlık" olarak kalmasını ve insanların vicdanlarının hırslarından daha büyük yere gelmesini diliyorum tüm kalbimle. Hem ülkem hem tüm dünya için... Bir de aşk... Unutamadığınız bir yılbaşı anınızı paylaşmanızı istesem… 1994 yahut 1995 yılı yılbaşında ATV'de yılbaşı gecesini sunmak zorunda bırakılmıştım. Oğlum ve eşim Şile'de aile dostlarımızla yeni yılı geçirmeye gittiler bensiz... Ben sabaha karşı yayın bitip 05.00 gibi eve döndüğümde boş salonda oturup güneşin doğuşunu ağlayarak seyretmiştim. Onlardan mecburen ayrı kalmış olmak ve herkes ailesiyle evlerinde kahkahalar atarken bomboş bir eve payetli tuvaletimi sürüyerek girip koskoca bir yalnızlık ve çaresizlikle karşılaşmak beni çok üzmüştü... Unutamıyorum. Yeni yılda yapacağınız, yapmak istediğiniz projeler nelerdir? Bunca yıllık birikimimle mükemmel bir program sunmak, hazırlamak ve umutsuzluğun pençesinde, stres içinde yaşayan yurdun her yanındaki insanlara huzur aşılayan bir program yapmak istiyorum. Olacak da… Çünkü tüm kalbimle inanıyorum. İnsanlara yeni yıl mesajı olarak neler söylemek istersiniz? Eğer 2006'da, gerçekten kendileri yahut yüzlerini görmeden bir yerlerde yaşadıklarını bildiği insanlar için iyi bir şeyler üretmişlerse 2007’ye şen şakrak, kendileriyle gurur duyarak, eğlenerek girmeleri normal... Ama kendi hayatları ve ortak yaşam için sıfır üretim ile 2006’yı geçirenler eğer 31 Aralık gecesi hindi filan yiyip, eğlenmeyi düşünüyorlarsa, boğazlarına dizilsin inşallah! Kutlayacak bir şeyler mi var? niket (fıguran) yenı yılın cakal aılesındekı ınsanalra ve tum dunyada kı ınsnaalr ıcın bol bol mutluluk huzur dılıyorum gusel gunelr bızlerı bekler barıs ıcınde bı omur mutlu mesut yasmak dılegıyle :....:biggrin:
![]() |
#2 | |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() emEĞİne sağlık okumadım ama söz okucam...
Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() Emeğine sağlık ama hani benim mesajım
|
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]()
![]() |
#5 |
Guest
Üye No:
![]() Len benim adım ahmet veya abisin değil
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Saol paylaşım için okudm...
![]() |
#7 |
Banned
Teşekkür Etme: 2 Thanked 24 Times in 13 Posts
Üye No: 23899
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 1210
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() vay ünlüler bizide düşünürmüş
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() eywallah sağolasın ....
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yeni yıl mesajları... | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 49 | 02-09-2008 01:31 AM |
Aşk mesajları!![2] | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 49 | 02-06-2008 09:14 PM |
Türk dillerinde yeni yıl mesajları | papaz | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-03-2007 07:54 PM |
Windows Hata Mesajları (Yeni Süper) | perfect0061 | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-01-2006 03:26 PM |
Türk Vatandaşı olan yabancı ünlülerin yeni isimleri | CLuber | Eskiler (Arşiv) | 6 | 04-04-2006 11:40 AM |