![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Sessiz buralar Güneşli bir havada yanlızım Arada bir dolaşıyorum bahçende Vallahi gitmedim bir yere Küstün ya bana dün Git başımdan dedin Attın ya bir kenara Ondan dı sessizliğim Aklıma gelenler oluyor Aklıma gelenler tabi hep seni buluyor Sonra iç çekip hafifce Boş veriyorum Gün pazartesi Otuzunu buldu aralık Yeni yılı karşılamaya gidecekmisin ? Bir kutlama yaparsınız heralde Arasında dansların aklına getiripte Bir kadeh de benim şerefime İçecekmisin ? Ben mi ? İçkiyle aram yok ki Bu saatten sonra da başlanmaz değil mi? Ama aklımda olucaksın soru buysa Haykırırken dileğimi Anacağım ismini -Ne olurdu sesimi duysa Sonra sek bir kola alırım kendime Ve kaldırıp ay ışığına doğru şerefine Hepsini sen gibi tek seferde Soluksuz içerim Belki böyle de sarhoş olur Böyle de kendimden geçerim Şimdi sana bu mutlu gecende İyi eğlenceler diliyorum Bak gördün mü ! Canım çekti ya seni iç çekiyorum Ve sallayıp kafamı iki yana Tek kelime sitem etmeden sana Boş veriyorum |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yol verdim aklımdaki karamsarlıklara | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-19-2008 12:17 PM |
Canına Can Verdim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-20-2008 12:24 AM |
Ben Can Verdim, Ben Öldürdüm | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2008 12:10 PM |
Şehit Verdim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-15-2007 07:43 PM |
kalbimi verdim.. | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-25-2006 11:40 PM |