![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Sen derdim seni bilip yaşamakta içimde Sen derdim seni sunup almakta kadehte Sen derdim derdime dermansız umarımsın Sen derdim hayattaki tek kumarımsın Zavallı ben ne istesem bir o kadar zorlaşır inatla Zavallı ben ki taş kesilir dokunduklarım zamanla Zavallı ben yürekte ağır yük, taşıyacak beden zayıf Zavallı ben seni senden değil ama beni senden almakta Şimdi sen gidecekmisin gercekten uzun yollara sessiz Şimdi sen düşecekmisin dilimden boş yere sebebsiz Şimdi sen unuturum dediklerinden mi yaptın beni Şimdi sen en çok sevdiğim olduğundan mı habersiz Oysa ben, beni hiç demedim ki bizden ayrı tutup Oysa ben, seni senden demedim ki bizliğimizi unutup Oysa ben, kahrolası cezanın tek suçlusu günahkar keçi Oysa ben, senin gönlünden kaçardım aklımca aşkı uyutup Allah aşkına git mutlu olucaksan eğer Ne olursun yollarında engel görme beni Haydi yolun açık olsun, kal salıcakla olur mu Giderken sana söylenecek son bi söz bulunurmu Her lafın ardı gelir biri izler hep diğerini Sen beni ben seni dedik onca zaman inadına kadere Ben seni sen beni ne diye attık sanki kedere Sana bu son seviyorum seni deyişim Sana bu son unutmayacağımı söyleyişim Ruhum dudaklarını son kez bulucak bu gün Son kez saracak bedenini, bitecek bu düğün Hayallerimde sen olurmusun diye, artık merak etmiyorum Bırakmışım ne halt yeselerde erotik oynaşmalı rüyalarımı Şimdi bir tek huzursuzluğumu biliyorum yakıp kavurucu soğuk Şimdi seni yalanlarımda unutuyorum, korkak, serseri, savruk Ah bebeğim nazlı bedeninde yerim olduya mutluyum inan Teninde buse değilsemde şimdi, kalırım belki bir yanında Dudakların gelirse aklıma, kapatacağım gözlerimi sessiz Sen çıkıp geleceksin karşıma, aşkı fısıldayacaksın sessiz Haydi uğurlar ola Sana seviyorumu sonlara atmadan demedim Sonuncu dendi bir yerinde ya Başta söyleyipte sevdiğimi Unutmanı istemedim..... |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
''Sakat sakat güreşmek istemedim'' | styla45 | Diğer Spor branşları | 0 | 07-04-2009 06:34 PM |
Böyle bir yere doğmayı ben istemedim. | LeGoLaS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-01-2008 12:32 PM |
Teselli istemedim senden | LeGoLaS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-30-2008 01:48 PM |
Teselli istemedim. | ege10 | Eskiler (Arşiv) | 1 | 05-01-2006 09:35 PM |