![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Perde arkası... Uzun süredir yönetimle arası açık olan ve “Kimse desteklemiyor, yalnız kaldım” diyen Fransız hoca, kendisine yapılan önemli bir hareketi unutmayarak bir bakıma yaptığı açıklama ile yönetimden intikam aldı
SERHATLIOĞLU'NU ALMADI YER: Baltalimanı'ndaki Polis Evi... Tarih: 4 Ekim 2006... Tigana, akşam yemeğine davet eden yöneticilerinin davetine, tercümanı Sinan Serthatlıoğlu'nu almayıp menajer Ceylan Çalışkan ile geldi. Murat Aksu ve Kenan Öner ile bir masaya geçen Fransız hoca, başta oldukça samimi geçen yemeğin sonlarına doğru yüzü birden asılıyor ve şaşkın bir ifade ile donup kalıyordu. Artık koltuğu iyice sallanan Tigana'yı donduran olay nasıl cereyan etti? YEMEĞİN HAVASI DEĞİŞTİ Şimdiki gibi istikrarsız olan takımın gidişinden memnun olmayan yönetimin ağır topları, Tigana'yı boş bir odaya çekip "Hoca, bu takımın oyun düzeninden ve anlayışından hiç memnun değiliz. Ricardinho'yu oynatmayarak hata yapıyorsun. Ona dünya parayı kulübede oturması için vermedik. Rico, Delgado ile beraber oynar. İleride Nobre tek forvet olur. Serdarı sağ beke çekersin. Hatta Ali Tandoğan da direkt forma giyer" diye konuşmaları, yemeğin havasını değiştirdi 'FUTBOL DERSİ VERDİLER!' TİGANA, ultimatom anlamındaki konuşmalara yanıt vermeyip kısa süre sonra sinirli şekilde evinin yolunu tutar. Ancak içi içini yiyen ve yöneticilere hiçbir şey söylemeyen Tigana'nın, İstanbul'daki yakın dostlarına konuyu açtığı ve "Ömrümde ilk kez böyle bir olayla karşılaştım. Yöneticiler benim işime karışıp, takımı nasıl yapmam gerektiğini söyledi. Şaka gibi ama bana futbol dersi verdiler" diyerek içindeki sıkıntıyı paylaştı 'HER AN BİR ŞEY OLABİLİR' TİGANA'NIN, yaptığı son açıklamalarla adeta 4 Ekim'in intikamını aldığı konuşulurken, kendisini kovdurup tazminatını da almak için böyle bir yola başvurduğu da belirtiliyor. Jean Tigana'yı uzun bir süredir göndermeyi düşünen yönetim de artık sabırlar iyice taştı. Birçok yönetici devre arasına başka bir teknik adamla girilmesinin uygun olacağını başkana bildirirken, Demirören'in "1 hafta bekleyelim her an bir şeyler olabilir" dediği öğrenildi '2 MİLYON EURO VERELİM, GİT' TİGANA'YA bu yılki alacağı olan 1 milyon 150 bin Euro'yu peşin ödeyen gerisini de teminat mektubu ile çözen yönetim, peşinat dışında 416 bin Euro'luk tutarı da Fransız hocaya ödedi. Gönderilmesi halinde bu yıldan kalan 2 aylık 208 bin Euro'nun yanısıra önümüzdeki yılın alacağı olan 2.3 milyon Euro'yu da Tigana'ya ödemek zorunda kalacak olan siyah-beyazlılar, bu konuyu çözmek için Tigana ile masaya oturacak. Fransız hocaya yardımcılarıyla 2 milyon Euro önerecek olan yönetim, hocanın bu rakamı kabul etmesi halinde hemen yolları ayıracak. Tigana'nın tatilden dönmek istememesi halinde ise avukatının İstanbul'a çağrılacağı ve işin bu şekilde bitirileceği belirtildi. Haber: KARTAL YİĞİT
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2461
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() hocadan yana yüzümüz gülmedi.ahh del bosqe ahh.
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Karikatür intikamı mı? | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-03-2008 03:55 PM |
Demet'in intikamı / 21 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2007 08:14 AM |
Farenin intikamı | Angel of death | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-05-2006 05:05 PM |
farenin intikamı :) | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 9 | 09-14-2006 01:03 PM |