![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Seve seve gelirim"
Sivasspor'da adeta yeniden parlayan milli yıldız: Galatasararay büyük camia. Hayır demem. Tolga'nın Yerine Galatasaray'da bekleneni veremeyen Tolga'nın yerine adı gündeme gelen Servet Çetin, Cimbom'a yeşil ışık yaktı. Fenerbahçe'den transfer olduğu Sivasspor'da yeniden parlayan ve Milli Takım'a yükselen başarılı oyuncu, "Galatasaray büyük bir camia. Bana gelen bir teklif yok. Ancak böyle bir teklif gelir ve kulübüm de onay verirse seve seve oynarım" dedi. z Yetki Yönetimde Transferi ile ilgili tüm konuları yönetime bıraktığını kaydeden Servet, "Ben sadece işimle ilgileniyorum. Sivasspor'da mutlu ve huzurluyum. Transferim konusunda yönetim ne derse o olur" açıklamasını yaptı. Cimbom'un defansta Song ve Tomas'a alternatif olarak düşündüğü Servet için önümüzdeki günlerde kararını verip harekete geçeceği ifade edildi. 23.12.2006 Kaynak:AA
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"Diyarbakır'da seve seve çalışırım, ancak.." | styla45 | Diğer Süper Lig Takımları | 0 | 06-26-2009 09:33 PM |
'Seve seve kalırım' | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-10-2008 02:15 PM |
"Seve seve gelirim" | _Mahoni_ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-24-2006 12:28 AM |
"Seve seve gelirim" | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-17-2006 10:03 AM |
"Seve seve gelirim" | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-04-2006 12:20 PM |