![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Antalya'da bir aile, LÖSEV'in çocuklarına gönderdiği hediyenin kirli olduğunu iddia etti.
Antalya'da bir aile, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfınca (LÖSEV) çocuklarına gönderilen yılbaşı hediye paketindeki balon ve süs eşyalarının kirli olduğunu iddia ederek, kızlarını üzdükleri gerekçesiyle vakıf yöneticilerine tepki gösterdi. Antalya'da 4 yıldır lösemi tedavisi gören 10 yaşındaki Melis Gültekin'in annesi Nurten Gültekin, üyesi oldukları LÖSEV tarafından gönderilen paketi teslim almak için, kargo şirketine kızıyla birlikte gittiğini söyledi. Kızının paketi kargo şirketinde açtığını ifade eden Gültekin, gördükleri manzara karşısında şaşkına uğradıklarını dile getirerek, şunları söyledi: ''Kızım merakla paketi açtığında karşımıza çamurlu hatta yerlerde sürüklendiğini tahmin ettiğimiz balon ve süs eşyaları çıktı. Paketi hemen kızımın elinden aldım. İçerisinden çıkanlara kargo personeli bile tepki gösterdi. Nasıl böyle bir hata yaparlar? Bugüne kadar vakıftan bir yardım göremediğimiz gibi, çamura bulanmış hediye paketi gönderiyorlar. Broşürlerinde sürekli yardım yaptıklarını belirtiyorlar ama biz bugüne kadar bir defa paramızla yurt dışından ilaç getirtmek istedik, onu bile beceremediler.'' Kızının bu duruma çok üzüldüğünü, bunun üzerine LÖSEV'i arayarak durumu bildirmek istediklerini ancak hakaret işittiklerini iddia eden Gültekin, ''(Beğenmediyseniz vakıftan ilişiğinizi kesin) dediler. Ben çok üzüldüm. Gerekirse yasal haklarımı kullanıp, vakıftan şikayetçi olacağım'' diye konuştu. LÖSEV'DEN YANIT LÖSEV'den yapılan yazılı açıklamada da, yönetim kurulunun olaydan üzüntü duyduğu ve gereğinin yapılması için talimat verdiği belirtildi. Açıklamada, 11 Mart 2006 tarihinde aile ile görüşüldüğü ancak ailenin ''kızlarının tedavisinin tamamlandığını'' belirterek herhangi bir maddi destek istemediği vurgulanarak, şu ifadelere yer verildi: ''Vakfımız çocuğumuzun yılbaşı yaklaşırken küçük bir gülümsemesi için yaşına uygun bir hediye, yanında da yılbaşı süsleri, şapkaları, ve balonlardan oluşan bir koli göndermiştir. Gönderim hizmeti veren kargo şirketinden gelen kargonun kirli teslim edilmesi ile ilgili olarak konu araştırılacaktır. Bu konuda yapılan ihmalin affedilmesi söz konusu değildir. Aileden özür dileriz. Ayrıca vakfımızın en temel ve en önemli değeri olan ailelerimizle aksi bir konuşmanın yapılması, ailelerimizin üzüleceği bir durumun yaratılması söz konusu değildir. Bu, LÖSEV'in çalışma prensipleri içinde en önemli konudur. Söz konusu aile ile telefon görüşmesini vakfımızın ön halkla ilişkiler bölümünde çalışan lösemili bir gencimiz Gülcan Birsin'in yaptığı anlaşılmıştır. Kendisi lösemi hastalığını yendikten sonra LÖSEV'de çalışmaya başlamıştır. Ancak Gülcan Birsin'in, telefonda aileye 'Beğenmediyseniz vakıfla ilişiğinizi kesebilirsiniz' şeklinde bir ifade kullanmadığını belirtmiştir.'' AA |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
MP'nin yılbaşı özel çekilişi bu gece(31 Aralık) | ZumruduAnka | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-31-2006 10:24 AM |
Uludağ'da yılbaşı ve bayramın geceliği 400 YTL 9 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-09-2006 09:30 PM |
'Komşu'ya yılbaşı için 30 bin çamaşır Yeni 7 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-07-2006 11:25 PM |
Yılbaşı gecesi Madonna konseri4 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-04-2006 01:36 PM |
yılbaşı hediyesi arzu......... | bluekeys™ | Adult eski arşiv | 16 | 04-10-2006 11:15 PM |