![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 111 Thanked 1,308 Times in 803 Posts
Üye No: 4863
İtibar Gücü: 3040
Rep Puanı : 65437
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Güvenlik şirketlerinin yeni kuşak işletim sistemi Windows Vista’ya güvenlik konularında eleştiriler getirmesi üzerine, Microsoft Başkan Yardımcısı Jim Allchin ürünü savunmak için bir basın açıklaması yaptı. Geçen haftalarda İngiliz internet güvenliği şirketi Sophos’un, mevcut işletim sistemlerini etkileyen virüslerin şimdiye dek yapılmış en güvenli işletim sistemi Vista’yı da etkileyeceğini açıklamıştı. Sophos hatta yayınladığı bir raporda Vista’yı tehdit etmesi muhtemel önceki işletim sistemleri için yazılmış üç virüsü de açıklamıştı; Stratio-Zip, Netsky-D and MyDoom-O.
Microsoft Başkan Yardımcısı Jim Allchin, bu eleştirilere yanıt vererek, Vista kullanıcılarının eski işletim sistemlerini etkileyen virüslerden yana hiçbir güvenlik sorunu yaşamayacağına dair garanti verdi. Allchin, Sophos’un iddia ettiği gibi Vista dışında üçüncü şirketlerin yazılımlarının bilgisayarı virüslere açık hale getirmeyeceğini savundu. Allchin, kullanıcıların çıktığında Vista’nın güncellemelerini ve güvenlik duvarlarını kullanmalarını önerdi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ağar güvensiz, Deniz Baykal yıkıcı! | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-24-2008 09:53 PM |
DefCon uyarıyor: "Akıllı telefonlar güvensiz!" 13 Ağustos | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-13-2008 12:50 PM |
Xp Vista Tadında Orjinal Sürüm Gibi, Vista Tadında Orjinal Xp [TAM CD] | setherial | Eskiler (Arşiv) | 3 | 09-27-2007 07:56 PM |
Kimyasal İddiasına İnceleme! 04.09.07 | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-04-2007 11:44 AM |
NetLimiter v2.0.10 ile Vista destekliyorNetLimiter v2.0.10 ile Vista destekliyor | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-02-2007 09:39 PM |