![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 55 Thanked 47 Times in 44 Posts
Üye No: 25019
İtibar Gücü: 1462
Rep Puanı : 2360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Beşiktaşlı genç futbolcu Burak Yılmaz, gece hayatında görüldüğü yolundaki eleştirilere sert çıktı, "Kim, nerede görmüş? Zaten tesislerde kalıyorum. İkinci yarıda da ev tutmayacağım" diye konuştu.
Antalyaspor'dan bu sezon transfer olan Burak Yılmaz, Beşiktaş'a oynamanın değil, özel hayatı hakkında ortaya atılan yalan, yanlış iddiaların kendisini yaraladığını söyledi.Siyah - beyazlı kulübe geldiğine hiç pişman olmadığını söyleyen Burak, "Ama öyle zamanlar oldu ki çok üzüldüm. Beni haksız yere eleştirdiler. Gece hayatını seven bir insan değilim. O gürültülü müzikler, sigara içilen ortamlardan nefret ediyorum. Hep tesislerde kalıyorum. İkinci yarıda da ayrı eve çıkmayacağım, yine Ümraniye'de devam edeceğim" diye konuştu. 'Köstek değil destek' Geçen sene ikinci ligde haftada bir maç oynadığını, şimdi ise haftada üç üst düzey maça çıktığını ifade eden siyah - beyazlı oyuncu, "Beni eleştirenler şapkalarını önüne koyup düşünsünler. Hangi gece kulübünde gördüler de hakkımda böyle yorumlar yazıyorlar. Bu maç temposuna alışana kadar fiziksel olarak neler çektiğimi bir ben biliyorum. Geleceği olan gençlere basının destek olması gerekli" dedi. Daha 21 yaşında olduğuna dikkat çeken Burak Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bütün spor kamuoyu benden dünyayı kurtarmamı bekliyor. Basamakları yavaş yavaş çıkıyorum. İlk yarıda orta sahada oynamama rağmen 5 tane gol attım. İnşallah ikinci yarıda da en az beş gol daha atarım. Bir orta saha oyuncusu için bir sezonda en az on gol atmak bence büyük bir başarıdır. Çünkü daha yolun başındayım." Kendisinden bekleneni çok iyi bildiğini, bunu karşılamak için uğraş verdiğini de söyleyen siyah - beyazlıların genç ismi, "Şu an ailemin yanında, Antalya'da tatildeyim. Ancak Beşiktaş'a geldim diye yan gelip yatmıyorum" diye konuştu. 26.12.2006 Kaynak : Milliyet |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ece-"burak ne olur yapma çekme",burak-"dosya saklama programları var",Ama elime geçti | Irmak88 | Adult eski arşiv | 0 | 11-17-2008 09:45 PM |
burak yılmaz " rahat bırakın" | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-27-2006 09:57 AM |
Burak Yılmaz: "Tek neden şanssızlık" | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 2 | 10-06-2006 02:12 PM |
Burak, "Tigana benim için büyük bir şans" | carsi1903 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-02-2006 01:33 PM |