www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 12-27-2006, 10:45 PM   #1
jockeя
Administrator

jockeя Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 20
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi : jockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond repute
Varsayılan İzinsiz din dersi eğitimine baskın/27aralık

İzinsiz din dersi eğitimine baskın

Manisa Jandarma Alay Komutanlığı Birimleri, merkeze bağlı Yuntdağı bölgesindeki Maldan köyünde bulunan ''Maldan Eğitim ve Öğretim Çağındaki Talebelere Yardım Derneği''ne bağlı olarak faaliyet gösteren öğrenci yurduna Savcılık izniyle baskın düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, Jandarma ekipleri, küçük yaşta öğrencilere izinsiz dini eğitim verildiği iddiaları üzerine uzun süredir takip altında tuttukları yurda baskın düzenledi.

Yurtta bulunan 19 öğrenciden 9'unun ilköğretim çağında olduğu, yurttaki yönetici ve etüt odalarında çok sayıda dini içerikli kitap, ders notları, eğitim programlarının bulunduğunun tespit edildiği belirtildi.

Yetkililer, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla yaşları küçük ve yurtta kalmaları uygun olmayan öğrencilerin ailelerine teslim edildiğini, yurt binasının mühürlendiğini ve olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü belirttiler.
jockeя çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı