![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2286
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yüreğim Seninle
Dün gece, Oturup da beraber düzenlediğimiz şark köşesine, Ama bu sefer sensiz, Eski yanlışlarımı yazmak geldi içimden.. Yıllara vurdum kendimi,ruhumu-benliğimi.. Ne lüzumu ya da neye faydası varsa bundan sonraya... Eski dostları yad etmek geldi yüreğimden, Bütün resimleri koydum ortaya, Kimler gülmedi,kimler ağlamadı ki bana, Görebilmeliydin sen de bu anı! Hep sen vardır, Yazıtlarda,şiirlerde,resimlerde ve de yanlışlarda Seni suçladım bunca yıldan sonra da, Kırk yılda bir gibisin diyiverdim ardından... Hani bir sevdaya düşersin, Ve her seferinde bu bambaşka sevda dersin ya, İşte ben geçmişe dönüp seni yad ettiğimde İşte sadece bu bambaşka deyiverdim... Sonra gözüm gitmeden bir gün önce Eve getirdiğin soğan çiçeğinde takılı kaldı.. Senin dışında her şey ve Herkes anlam ve önemini yitiriveriyor bir çırpıda. Sen kırk yılda bir gibisin yaban gülüm Yaşam ustam.. Tarlalarda açarsın, bayırlarda, bağlarda Zengin köşklerin bahçeleri yaramaz sana Umut gülüyle,sevgiyle büyürsün sen diz boyu Sen sen oldun ya bu cihanda Gayrı göz yaşı akmaz oldu yanaklarımda Umuda yolculuk başlar son tren vagonunda Ne yolcu vardır bu vagonda benden gayrı Ne de sallanan bir el.. Dünya boş demiştin Bir yazında uzaklardan, Hani bana gelecektin yıllar sonra bile olsa, Gelmedin yaban gülüm Gelemedin belki de Sağlık oluversin bir nefeste Yılların aksi vurmuştur Şimdi yüzüne Sevdaların katmer katmer olmuştur yeryüzünde Cihanda sensizlik zor bana dediğinde, Hak verememiştim ben bu yüreğe. Şimdi hak verdim yaban gülü sensizliğe Ama olsun pişman değilim Yaşıyorsun ya bir yerlerde Benle ya da bensiz mutluluk bardağını Doldurursun sen mezeyle Başın darda kalırsa, Koş gel bana demiştin bir yazında Ama iki arada bir derede kalma sen yinede Yüreğim daima seninle... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yaşamak Böylesine Yaşamak
Yaşamak varlığın devam etmesi, Yaşamak yaşamın galip gelmesi, Yaşamak ölümün gelmemesi, Yaşamak öylesine yaşamak Yaşamak ufak bir dünya gezmesi, Yaşamak hep gülüp eğlenmesi, Yaşamak yaşamı çok sevmesi, Yaşamak böylesine yaşamak Yaşamak bir gülüp bir ağlaması, Yaşamak yaşamı bilmemesi, Yaşamak dengeyi kaybetmesi, Yaşamak kararsızca yaşamak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Okşasam
Kement atar habire kader Ve keklik öter öteden Avuçlarımda döner değirmen Pare pare olur gurbet her akşam Düşsem kollarina be gülüm Ve ıpıslak bıkmasam okşasam, okşasam Uzun havalar söyler yüreğim Göğermiş zaman karmakarışık sesler Ve aralasam da perdeyi uzatsam bahtımı Her gece nar renginde kanatlanır duam Düşsem kollarina be gülüm Ve saçlarını bıkmasam okşasam, okşasam Elif düşse nihayet sonsuzluguma Damlalara denizi sorsam masmavi Kızılca kıyamet kopsa kaysa bir yıldız Dağlar yalnız, dağlar ıpıssız Düşsem kollarina be gülüm Ve tutsam bıkmasam okşasam, okşasam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sürgünlerle Geçti Ömrüm
sürgünlerle geçti ömrüm uzak diyarlardan geldim bu şehre aramıza dağlar girdi, yıllar girdi gönül bağım çözüldükçe çözüldü yaşlandım bu şehrin akşamları ağlıyor ellerimin üstüne ağlıyor usul usul. Sürgünlerle geçti ömrüm yürüdüğüm yol boyunca saçlarım beyazladı bıyıklarım da... Vücut esnekliğini kaybediyor robotlaşıyorum yüzümün çizgileri derinleşiyor kırçıllaşıyorum görme gücüm azaldı artık gözlük kullanıyorum amca denen basamağa çıkmışım üç çocuk babasıyım önümde ki ilk basamak dedelik basamağı oraya yaklaşıyorum. Sürgünlerle geçti ömrüm elginliğim turnaların sesiyle ovalara dökülsün çaresizlik bunalımdır asla çaresiz değilim gönül türkülerle bulur rengini engin oldukça genişler alır yolunu. Sürgünlerle geçti ömrüm kollarımız sarılmanın özlemiyle yanıyor umut tarlası yağmurlarla ıslandığı zamanlar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Özletiyor Seni Bu Yağmurlar
Burada yağmur yağıyor Aralıksız yağıyor günlerdir Ama sen yine de şemsiyeni Almadan gel ilk otobüsle Buğulanan camlara usulca Yüzünü çiziyorum ki yüzün Bir yağmur damlası olup Düşüyor yapraklarına gülün Güller de bozamıyor bu uzun Karanlık sessizliğini kentin Anılarını yitiriyor sokaklar Bezirganlaşıyor bulvar ışıkları Tarih de kekemeleşiyor bazan Ki o zaman aşktır tek bilici Aşksa yürümek gibi bir şey Duyabilmek kuşların gelişini Anısı bizsek eğer bu kentin Unuttuğu türküler bizsek Acıyı rehin bırakıp bir güle Anımsatmalıyız bunları bir bir |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgiye Sitem
Severken unutmak istedim kendimi, Sende sen olup, ben olmaktan vazgeçmek. Severken unutmak istedim seni, Bende ben olmanı, sen olmaktan vazgeçmeni. Zamana hapsettim bizi, Hep yıllar öncesine, Şimdi sensiz yaşıyorum... Seni unuttum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sanki Birini Bekliyorum
Bir garip düşünceler var kafamda hayalimde Sanki birini bekliyorum bana gönül verecek Anlatılması çok zor bir burukluk var gönlümde Sanki birini bekliyorum bana gönül verecek Parçalıyor içimi bu gariplik bu belirsis his Olmuyor ******* gündüzler birtürlü düşüncesiz Günlerimde geçiyor çaresiz vede neşesiz Sanki birini bekliyorum bana gönül verecek İstemiyorum eve gitmek soğuk soğuk geliyor Dostlar arkadaşlar nedir senin bu halin diyor Ancak beni yalnızlıkla düşünceler mutlu ediyor Sanki birini bekliyorum bana gönül verecek Neden birini bekliyorum böyle bütün günler Sorsam böylemi olmuştur aceba hep sevenler Muradına ermişmidir sevgiye gönül verenler Sanki birini bekliyorum bana gönül verecek |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz Avuntu
Doğru gitmese bile birçok şey, Hala tadı var şu fani dünyanın. Herkes zannetsede kendini ağa,bey, Yine tadı var şu hain dünyanın. Zor olan hayat mı bilinmez ama, Kelimeler dökmek yetersiz ama, Sormak gerek insanlara neden kötülük? Gerçi sormak önemsiz ama... Kaç yıl geçti senden habersiz, Neler yapıyorsun bensiz? Ya ben ne yapıyorum çaresiz? Hesabını vermeli bunların hayat bize Gerçi hesap vermek dahi önemsiz... Doğru gitmese bile birçok şey, Hala tadı var şu fani dünyanın. Dünya sensiz bir başka,önemsiz Ama yine de tadı var şu aşksız dünyanın... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bana Ölüm Geliyor
Seni senle yasmak varken, Seni sensiz yasamak gücüme gidiyor, Sana bir adim kadar yakinken, Seni böyle uzaktan sevmek bana ölüm geliyor. Sesini duyup sesinle can bulmak varken, Sesine böyle hasret kalmak can yakiyor, Elini tutup dizlerinde uyumak varken, Bos yastiga sarilip uyumak gücüme gidiyor. Üsüyen bedenimi bedenine sarmak varken, Tenim sicacik tenine hasret gidiyor. Seni senle yasamak varken, Seni sensiz yasamak gücüme giyor. Hele bir baskasinin kollarinda oldugunu bilmek, Seni bir baskasiyla hayal bile etmek, düsündükce ölesim özledikce bu diyardan gidesim geliyor. Seni sensiz yasamak bana ölüm geliyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Mavi Küpeler
Varlığın yarınlarıma son umucumdu Yokluğun ise ölüme giden dört kollu tabutumdu Bana küsmüş sanki mutlulukla yarınlarım Önümde düşlerime bir mezar kazıyor anılarım Durmuyor, ıslatıyor taşları bile gözyaşlarım Bir sesten yoksun burada can çekişiyorum Öksüz şiirlerimi sana emanet edip Ölümün dudaklarından delicesine öpüyorum Mutluluklar denizinde yine kayboldum Daha bahar gelmeden hasretinde soldum Bir veda edemeden sana Kırlangıçların sekerat göçünde kendimi buldum Ömrümde sevgiyi buldum demişken Alın teriyle bir sana mavi küpler almışken Sessizliğinde ölüyorum Gidiyorum işte yokluğunda sana ağlarken Oysa; varlığın yarınlarıma son umudumdu Yokluğun ise ölüme giden dört kollu tabutumdu Gümüşten kumsallara bıraktım mürekkebimi Üşüyorken ellerim Cehennemin ateşi ısıtır ellerimi Soldurma sakın; sana hediye aldığım güllerimi Mevsimsiz baharlarda açmadan kurudum Avuçlarını aç hadi sana yüreğimi sundum Bir seni beklerken kendimi son nefesimde buldum Armağanımdır sana yüreğimle sana aldığım mavi küpeler Ben çürürken toprakta üzerimde açar mı güller ? Dudaklarımı kanarken bedenimi sardı sönmez ateşler Seni ölümüne sevmiştim Günden güne kururken sevginle yeniden yeşermiştim Sen bu satırları okurken Ben çoktan Azrail' e canımı vermiştim Oysa varlığın; yarınlarıma son umudumdu Yokluğun ise ölüme giden dört kollu tabutumdu. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|