![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları
![]() |
Görünüm Modları
![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 55 Thanked 47 Times in 44 Posts
Üye No: 25019
İtibar Gücü: 1464
Rep Puanı : 2360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Zan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin'i ziyaret etti.
Tatilini geçirmek üzere memleketi Hatay'a giden Gökhan Zan, ATSO'da gerçekleşen ziyarete dedesi Selahattin Zan ile birlikte geldi. Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Zan, üzerinde Beşiktaşlı oyuncuların imzası bulunan 5 numaralı formayı ATSO Başkanı Çinçin'e hediye etti. Gökhan Zan, ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Çinçin'in çocukluğundan itibaren kendisi üzerinde çok fazla emeği bulunduğunu belirterek, "Kendisine bana gösterdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Memleketimi sadece Türkiye'de değil Beşiktaş ile birlikte Avrupa'da da en iyi şekilde temsil etmek istiyorum" dedi. Başkan Hikmet Çinçin ise, Gökhan Zan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gökhan Zan, Hatay'ın yetiştirdiği en değerli gençlerimizden biri. Çok iyi bir sporcu. Hatay'ı hem Beşiktaş'ta hem de milli takımda en iyi şekilde temsil etmektedir. Önünde daha çok uzun bir yol var. Umuyorum futbol yaşamının bundan sonraki bölümünde de büyük başarılara imza atacaktır" diye konuştu 28.12.2006 Kaynak : İHA
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Konuşmaz, Tartan'ı ziyaret etti! | styla45 | Türkiye 2. & 3.Ligi | 0 | 06-30-2009 07:00 PM |
İlhan Selçuk'u ziyaret etti | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-05-2008 06:08 PM |
Gül Anıtkabir'i ziyaret etti | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-28-2007 08:00 PM |
Trabzonlular okul ziyaret etti / 27 Aralık | Rexum | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-27-2006 10:54 PM |
Bakan eşleri, Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti 7 Aralık 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-07-2006 05:54 PM |