![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 2 Times in 1 Post
Üye No: 25887
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Sessiz Çığlık Yada Haykırış... (1) 11/12/2005 Trenler hani o insanları alıp sevdiklerine götüren ve onlardan ayıran eskinin kara çirkin,şimdininse, güleryüzlü trenleri... İşte onlardan biri bu gece beni'de sevdiğimden ayırdı.Hiç acımadan beni istasyonda bırakıp alay eder gibi arkasına bile bakmadan dumanlarını savurarak çekip gitti yanımdan... Oysa ilk indiğimde ne kadarda mutlu inmiştim o trenden.Çünkü sevdiğim istasyonda beni bekliyordu,ilk indiğimde çok çok mutluydu elimi sımsıkı kavrayıp"hoşgeldin!"dedi. Sesi titreyerek ve gözlerimin içine bakıp çok mutluyum dedi çok.Evet o gün her ikimizde çok mutluyduk alabildiğine mutlu,coşkulu.Geceye kadar çok güzel ve keyifli bir gün geçirdik.Gözlerimizin içine bakarken içimiz titredi bunlar o an o kadar gerçekti'ki gözlerindeki sevgiyi gördüm gerçekti evet aşktı bu o kadar belliydiki şu an bile bunu hissedip titriyorum.O sevgi vardı evet buna yemin edebilirim OYSA ŞİMDİ BU SEVGİ BENİM DİRİ,DİRİ GİRDİĞİM BİR MEZARIM OLDU... Sonra o gece istasyonda evet hayatımda asla unutamayacağım bir andı hiç bir aşk bu kadar güzel olamazdı,hiç bir flim sahnesi bile bu kadar güzel çekilemezdi.Çünkü gerçekti o sahnede değildi,oyunda değildi. Sımsıcak,mutlu,huzurlu,güven dolu bir sevgiydi ve hiç kimse yaşamamıştır o an bizim yaşadığımızı sadece birbirimizi seyrettik hiç konuşmadan sadece aşkla,sevgiyle,hasretle seyrettik... Evet istasyonda o karanlıkta gözlerimizi birbirinden ayırmadan seyrettik her ikimizde birbirimizi,kalbimiz deli gibi atıyordu.Muazzam bir yakınlıktı,aşktı(o an orada kalıp ölseydim elleri ellerimde bir ara elimi göğsüne koydum oda elini getirip elimin üstüne koyup bastırdı elimin altında deli gibi atan kalbinin atışını hissettim.Hayatımda duyduğum tüm seslerden çok çok daha güzel bir sesti.Çünkü o an o kalp benim için atıyordu.)Sanki hiç bitmeyecek bir aşktı sonsuzluk gibi uçsuz bucaksız bir sonsuzluk... Sonra bana yazdığı o mektup. İlk mektubuydu bu bana yazdığı(ne acıdır ki sonuncusuydu da aynı zamanda.) Canımın içi bir tanem seni çok seviyorum inan bir an bile aklımdan çıkmıyorsun. Canım ne olur beni hiç unutma seni gerçekten yürekten sevgi dolu bir kalple sevdim. Bir tanem kendine iyi bak olmaz mı?Ve beni sakın hiç bırakma,beni hiç unutma seni YÜREĞİME KAZIDIM ORADAN ÇIKMAYACAKSIN. AŞKIMSIN SEN NOT:Unutma dünyanın bir köşesinde senin için atan bir kalp var... NERDE... HANİ O KALP....BEN YİNE BURDAYIM AMA SEN YOKSUN YOKK YOK... Küçük bir tartışmamız olmuştu o zamanda attığı mesajı hala durur ve her zamanda duracak benimle yaşayacak tüm anıları gibi... İşte mesajı Ahhh benim kıymetlim,seni ben nasıl bırakırım? Sana kızarmıyım? Seni ben çok seviyorum ne olur böyle söyleme bir daha,sensizliği düşünemem asla. Ah be deli gönlüm sen söyle onu nasıl sevdiğimi,sen söyle,sen söyle... İŞTE..MEKTUP VE MESAJ....YA SONRASI... Ben ona giderken sevgimi yükleyip götürmüştüm ve bu uğursuz gecede aynı sevgiyi suratıma bir tokat gibi çarpılarak yüklenip geriye alıp geldim.Tabi bir enkaz bir kadavra olarak döndüm geriye... Ve ayrılıken memleketimin o güzel beldesi olan ........'den ......'e kadar yürüyerek ulaştım ve biliyormusunuz ben İSTANBULLU'yum ilk defa bu yolu katettim. ........ ....... yolunu bilirmisiniz? Arası ne kadar çeker ben bu gece öğrendim.İnsanın gecenin bir vaktinde göze alamayacağı kadar uzak ve bir kadının onuruna dokunacak şekilde gönderildim ben bu yola... Önce kendisinin götüreceğini söyledi,sonra ise bir taksi ile göndereceğini söyleyip kendisiden uzaklaşmamı gecenin karanlığına karışıp gözden kaybolmamı hiç kılını bile kıpırdatmadan izledi.Bende ona uydum bu erkek benim yok olmamı istiyordu gecenin karanlığına karışmamı ve kaybolmamı istiyordu ve bende bu çağrıya uyup yok oldum çünkü onu seviyordum hemde çok seviyordum ve sevdiğim benim karanlığa karışmamı istedi bende karıştım yok oldum.Bunu hakettim mi?HAYIR ASLA haketmedim kim hakederki böyle severken ve hangi erkek kıyarki böyle güzel bir sevgiye böylesine seven bir kalbe nasıl kıyılır hele karşısında kendisine bakmaya bile kıyamayan bir sevgiliye kim kıyar...KIYILIYOR İŞTE..... Ama sevdiğim öyle istiyordu ondan nefret etmemi istiyordu.Bu sevginin hiç yaşanmamış olması dileğini ve pişmanlıklarını haykırdı yüzüme gözlerimin içine bakıp git! dedi git artık ve bir daha da beni arama hiç ama diye de ekledi.O gece sakinlikle karşıladığım sözler şu an bir bıçak gibi saplanıyor kalbime zaten acıyan canım çok daha fazla yanıyor bin kat daha fazla acıyor şimdi.Yalnızca bu değil daha evvel sevdiği kadınların arasına bile girmediğimi,giremeyeceğimi haykırdı yüzüme benden sadece hoşlanmış evet çok hoşlanmış.Ve bende ona inandım çünkü hiç yalan söylemezdi,söyleyemezdi benim sevdiğim tabi ben hariç... Daha evvel bir çok kez yüzüme benim neyimi seviyorsun diye sordu.Ama bilmediği kalp bu gönül işte gelipte banamı soruyor!Ya bu seni Üzer mi?Sever mi? Yoksa seni yaşayan bir ölü haline getirip ondan sonra ardına bile bakmadan gider mi diye bana mı soruyor.Hayır gidip aşık oluyor işte. Ayrılırken birşey istedim,bir şapka çünkü onun kokusu vardı onda bense onu yanımda taşımak o kokuyu her an içime çekebilmek istedim bir, bir bağımlı gibi.Bana hayır dedi.Sende hiç bir şeyim kalmamalı(bırakmadıda zaten aldığı hediyeyi bile geriye istedi.Oysa bende kalan çok büyük bir şeyin vardı AŞKIN SEVGİLİM aşkını götürdüm yanımda ve hala onu yanımda içimde taşıyorum tüm benliğimde,tüm ruhumda ölene dek de taşıyacağım...)vermem dedi.Bende bunu sana söylemeden de alabilirdim diyince bunun bir terbiyesizlik olduğunu söyledi. O an benim içimden geçenleri bilmiyordu ki,benim aklımdan şimşek gibi geçen ne yaparsan yap senden soğumamı,nefret etmemi sağlayamazsın çünkü seni seviyorum ve sevmeye de devam edeceğim beni bundan vazgeçiremezsin asla... O ......... ........ arasında bu sözler kulağımda çınladı.Ve içimdeki ses bana o sana neler yaptı.Onu sevme,ondan nefret et,hatta intikam al demedi,diyemez nasıl desinki olmaz olurmu hiç. O zaman aşk olmaz,sonra onu deli gibi çılgın gibi severken nasıl olsun bu imkânsız bir şey CANIM O BENİM ÖMRÜM CENNETİM... EVET CENNETİM BENİM... VE BEN ONU ÇOK EVET ÇOK SEVİYORUM SENİ SEVGİLİM ÇOK SEVİYORUM O KADAR ÇOK Kİ HEMDE...ANLATAMAM ÇÜNKÜ BUNU TARİFİ YOK... Ama sen benden çok kolay kurtulup sıyrıldın çünkü ben diğerleri gibi yapışıp kalmam benim adım FERDA ben kimseye benzemem hele senelerce seni arayıp bizar etmeyeceğim bunu yapmayacağım hiç hemde.Tek yapacağım sadece her yaptığına,kullandığın her kelimeye rağmen seni sevmekten asla vazgeçmeyeceğim. Ama o sözler kulaklarımda çınlayacak hep aklımda ve beynimin bir köşesinde kalacak... Artık bitti bu aşk hiç olmadı ki zaten tabi bu benim için geçerli değil ben hala seviyorum seni.. Oysa bir gece evvel uyumadan sabahlayıp 10.45'teki trene yetişmeye çalıştım olmadı.Bir an evvel duyacaklarımı yada hayal ettiklerimi düşündüm istasyonda.Artık ne olursa olsun diyordum ama benim gözümün önünde önünde olsun öyle bir pazar günü telefonla arayıp bittiğini duymak yerine ben kulaklarımla duyayım.Ama 10.45 yerine 12.40'taki trene binebildim o arada bekleme salonunda öyle durmuş bakıyordum cama dayanmış etrafı seyrediyordum.Gözümden akan yaşları fark edecek durumda bile değildim.Ta ki polisleri karşımda görene kadar önce silmeye çalıştım ama sonra artık bunun bir önemi yoktu o an sanki camdan bir fanus içindeki balık gibiydim. Sanki nefes alamakta zorluk çekiyordum.Ayrı ayrı iki grup polis gelip beni sarsmış ve neyim olduğunu sormuşlardı.Ama ben onlara bir şeyim olmadığını söyledim o an için hiç bir şeyim yoktu ama şu an var ben bu yazıyı tren'de yazıyorum ve hayatımı herşeyimi canımdan bile çok sevdiğim erkeği geride bırakarak bindim ben bu trene. Ve sana söyleyecek son bir sözüm var!... hemde çok seviyorum... Birde kendim için bir şey yapacağım bir daha asla trene binmeyeceğim kendime söz verdim çünkü ve işte Haydarpaşa'ya geldik zaten iniyorum bu son bitti her şey hayatım herşeyim geride kaldı.... __________________ Gün batar hasretin çöker içime Bir garip olurum senden uzakta Gözümde büyür mesafeler Bir şeyler düğümlenir boğazıma Dar gelir o zaman bomboş sokaklar Sığdıramam yüreğimi koca şehre Hiç bir şey istemem yalnızlığıma senden başka Bir tek hayalin yeter ıslak gözlerime... Bu Bir Hikâye Adı'da Sevgi Nedir Sizce? (2) Evet size bu gece bir hikâye anlatacağım,yok yere yıkılan bir sevginin hikayesi bu çok sevilen bir erkek düşünün öyle çok seviliyor ki en sonunda bu sevgi onu bunaltıyor sanırım ve kadının hiç beklemediği bir son geliyor başına. AYRILIK... Evet çok acı çekiyor kadın içi parçalanıyor,canı çok yanıyor hemde şimdiye kadar yanmadığı kadar çok... Çünkü sevdiği ona sana olan sevgim kalbimden çıktı diyip başını gösteriyor burdasın artık. Seni çok sevdim ama olmaz beni affet hiç bir şey yapamam böyle olmaz seni kandıramam,yalan söyleyemem diyor ve ekliyor yerini büyük bir saygı aldı... Kadın önceleri ona yalvarıyor sadece arkadaşı olmasını istiyor çünkü sevgisi o kadar büyük ki bu bile yeter diye düşüyor başka bir şey istemem diyor.Önceleri elini tuttuğu yüzüne bakmaya doyamadığı,hayatında hiç kimseye boyun eğmediği kadar boyun eğdiği. Üzülmesin diye her dediğini kabul edip yerine getirdiği erkek o sevdiği,çok sevdiği hemde canı,hayatı ve asla ona kıyamıyor çünkü üzülmesini asla istemiyor. O çok ama çok kıymetlidir onun için sevdiğidir gözünün bebeği her şeyidir... Daha nasıl denir nasıl söylenir yada nasıl tarif edilir,tarifi yokki. AŞK bu SEVDA işte... Ama ne yazık ki sevdiği artık ona bir yabancı olmuştur. Kadın acısını içine gömüp bir mecnun gibi sabahlara kadar sokaklarda dolaşıyor ağlıyor,haykırıyor,isyan ediyor sonunda'da bunun bir anlamı olmalı diye düşünüyor kendisini kabahatli buluyor onu sevgisiyle boğduğu için ve kahrediyor. Yanlış olan bu diyor evet bu böyle bir sevgi işte.Kimbilir bu sevgi belki de onlara bir şeyler kazandırmıştır bilinmez.Ve insanlara ibret olsun bir ders olsun bu tek kişinin acı çektiği kadının kendisini içi acı dolu bir çukurda saydığı ve artık olmayan sevgilisi için gözyaşı döktüğü... Ama zamanla tedavisi olacak olmak zorunda... Evet ama en güzel tarafı da kısacık aşka sığdırılan bir çok güzellik o kadar anlamlı şeyler yaşıyor ki kadın. İşte diyor bu benim son durağım sevdiğim diyor. Mutluluktan ayakları yerden kesiliyor bastığı yeri görmüyor etrafındakiler ona sen ne kadar güzelleştin son günlerde çok değiştin,çok büyük farklılıklar var diyince gülümseyerek... __Evet çünkü aşığım hemde sırılsıklam diyor mahçup ama mutlu sevdiğini her fırsatta haykırıyor utanmadan,hiç sıkılmadan o benim SEVDİĞİM CANIM ÖMRÜM CENNETİM...EVET CENNETİM O BENİM... Sonra bir pazar günü telefonu çalıyor kadının büyük bir sevinçle açıyor çünkü telefonun ucunda sevdiği var,sevdiği arıyor.Ama duydukları karşısında susup kalıyor ne desin söylenecek her şey söyleniyor o an... Önceleri ondan nefret etmeyi düşünüyor ama olmuyor ki,bunu başaramıyor.Çünkü aşık alabildiğine seviyor deli gibi çılgın gibi ve alabildiğinede mutlu... Ayrılık haberini ilk aldığı zaman bile içindeki ses ona o seni üzdü sende onu üz ondan intikam al demiyor,demezki nasıl desin olmazki nasıl olsun o zaman sevgi olurmu,aşk olurmu?Hayır diyor bittiyse bitti!..Ben onunla çok güzel bir aşk yaşadım bunun için bile minnetar olmalıyım her kula nasip olmayacak bir sevgiyi yaşattı bana şu kısacık zamana kocaman sevgiyi taşıdak biz. Bu bile bana olan sevgisinin kanıtı çünkü beni kandırabilirdi bu sevgiyi uzatıp sevmesede sever görünür yalan söyleyebilirdi diye düşünüyor... Evet işte gerçek sevgi bu diyor kısa bile olsa... NOT:Bir akşam üstü biraraya geliyorlar ve sevdiği bilmiyorum belkide arkadaş olabiliriz diyor biraz zaman sadece biraz zaman... Ve işte diyor kadın günlerdir beklediğim mucize bu,bu bile yeter bana diyor içinden. Bundan sonra senin çok iyi bir arkadaşın olacağım söz veriyorum çünkü bana yaşattığın o güzel anlar için sana minnettarım,çünkü tertemiz aşkın için beni sevdiğin için kısa da olsa yaşadığım her şey için... TÜKENMEYENLER için...MİNNETTARIM SANA... ESKİ AŞKIM ŞİMDİKİ EN SEVGİLİ DOSTUM... HER ZAMAN MUTLULUĞUNA,SAĞLIĞINA,SEVGİNE DUACI OLACAĞIM SEVGİYLE KAL... VE SON... (3) Gece Olanlari DÜŞÜnÜnce Kadin Gerİldİ Ayrilmasina Sebep Olan KİŞİ AkŞamdan Berİ Onunla KonuŞmaya ÇaliŞiyor Bİr Nevİ ArkadaŞ Olma Çabasi Yanİ Kendİsİ Öyle SÖylÜyordu... SÖzde...ve Kendİnİ Hakli Çikarmaya ÇaliŞiyor ErkeĞİn Onu SeÇtİĞİnİ Ve Dahasi BÜyÜk Bİr Keyİfle Kadina YaŞadiklarini Anlatiyor YÜzsÜzce Her Şeyİ SÖylÜyor Pervasizca KarŞisindakİ İnsanin Aci ÇekeceĞİnİ Bİle Bİle Bunu Yapiyor Ve Yİne BÜyÜk Bİr Keyİfle Eklİyor. __o Senİ HİÇ Sevmedİ Kİ HİÇ Hemde Dİyor O Benİ Sevdİ Benİ Sevecek Benİm Yanimda Bİrlİkte GİttİĞİ Yerİ SÖylÜyor Kadin Bu DoĞru Olsada Bunu Neden Bana SÖylÜyorsunuz Bunun Benİ YaralayacaĞini Bİlİyorsunuz. Tam Az Da Olsa Yaralarim Kabuk Tutmaya BaŞlamiŞken Neden Yaptiniz Bunu Dİye Defalarca Soruyor.ama Bu SÖyleyen KİŞİnİn Umurunda DeĞİlkİ O Bu SÖzlerİ SarfettİĞİ İÇİn BÜyÜk Bİr Keyİf İÇersİnde Kadin Tekrar Tekrar Neden Yapiyorsunuz Dİyİnce Ben Bunun Senİ ÜzeceĞİnİ DÜŞÜnmedİm Dİyor DÜŞÜnmedİn Mİ? Dİye Sorunca Oda Kadina Hayir Sende Çok Israr Edİyorsun Dİyor Çok Israr Kadina Oda GÜlerek Bu Benİmle Beraberken Onu Elİmden AldiĞiniz İÇİn Olmasin Sakin Dİyİnce Tekrar BÜyÜk Bİr Keyİfle O Benİ SeÇtİ Dİyor,o Benİ SeÇtİ. Bunlar Artik Kafasinin İÇİnde Yankilaniyor Kadinin Ve DÜŞÜnÜyor Aklina Çok SevdİĞİ Bİr ArkadaŞinin SÖyledİĞİ SÖzÜ Gelİyor Sen Senİ Sevenİ Sev Evet... Ama Sevgİlİ ArkadaŞim Bİlİyormusun Ben Onu Sevmekten Asla VazgeÇemem Bu Öyle Sabun KÖpÜĞÜ DeĞİlkİ Anİden Kaybolsun O Benİm İÇİn Tek Dİyor. İÇİnden GeÇen SÖzcÜklere Kulak Verİn Onun SoluduĞu Havayi Solumak Bİle,ayni GÖkyÜzÜnÜ PaylaŞmak Bİle Yeter Evet Kİm Hakli Ve Bu Sevda Kİmİn Hakki Gİbİ Bİr DÜŞÜnce GeÇmİyor Kadinin Aklindan ÇÜnkÜ AŞk İkİ KİŞİyle YaŞanir...ÇÜnkÜ SevdİĞİ Onu SeÇmİŞ Hayatinda En Çok DeĞer VerdİĞİ KİŞİ GÖzÜnÜ Bİle Kirpmadan Onu SeÇmİŞ Demek'kİ AŞik Dİyor Varsin Olsun Ama Hayat İnsana Neler Getİrİyor Vede Neler Aliyor Bunun'da Bİlİncİnde Ve Artik GerÇekten Zamana İhtİyaci Var Bu Aci Şİmdİ Çok Daha Zor Kabuk Tutacak ÇÜnkÜ...Çok Daha Zor...Çok AĞir Gelİyor Bu... __________________ EVET AŞK BİR ÇOK GECE HATTA GECELERİ ANSIZIN NEDENSİZ UYANMAKTIR UYKULARINDAN, USUL USUL AĞLAMAKTIR...
BİR GARİP OLURUM SENDEN UZAKTA GÖZÜMDE BÜYÜR MESAFELER BİR ŞEYLER DÜĞÜMLENİR BOĞAZIMA DAR GELİR O ZAMAN BOMBOŞ SOKAKLAR SIĞDIRAMAM YÜREĞİMİ KOCA ŞEHRE HİÇ BİRŞEY İSTEMEM YALNIZLIĞIMA SENDEN BAŞKA BİR TEK HAYALİN YETER ISLAK GÖZLERİME... |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
ImmortalSouL (01-01-2007), murat_89 (01-01-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 34 Thanked 68 Times in 27 Posts
Üye No: 9191
İtibar Gücü: 1616
Rep Puanı : 11869
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() sonuna KAdar Okudum eLLerine SağLık FERDA..!!
Bir Düşünür Derki.... Fear Leads To Anger..!! Anger Leads To Hate ..!! Hate Leads To Suffering..!! Yani Korku Öfkeyi Öfke Nefreti Nefret Acıyı Doğurur :smile: ![]() Zor Bir Şey değiL ArkadaşLar istediğimiz ßir KEz Yorum Yazsanız TeşekkürLer deseniz Yeter...!!! ArkadaşLAr 1000 Kişi Konuya Bakıp Bir Kişi Yorum Yazacaksa Hiç Bakmayın Daha İyi.. İnsanı Paylaşımdan Soğutuyosunuz..!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 4 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 21520
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|