www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 01-02-2007, 01:32 PM   #1
Rexum
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 55
Üye No: 25019
İtibar Gücü: 1463
Rep Puanı : 2360
Rep Derecesi : Rexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the roughRexum is a jewel in the rough
Varsayılan Fenerbahçe 2008'i gözlüyor /2 Ocak

Fenerbahçe Yönetimi rotasını Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak 2008 UEFA Kupası finaline çevirdi.

Yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan sarı-lacivertli kulübün öncelikle Pierre van Hooijdonk tipinde uzun bir santrfor arayışına giriştiği öğrenildi.

Teknik Direktör Zico'nun raporu doğrultusunda ligin devre arasında yabancı transferi yapmama kararı alan ve Fenerbahçe Yönetimi, ayrıca Yıldıray Baştürk ve Hamit Altıntop gibi gurbetçi oyuncuların menajerleri ile de temasları sürdürüyor. Sarı- lacivertliler Yıldıray konusunda ısrarcı olurken, milli oyuncu yaptığı açıklamada, "Transferim konusunda mart veya nisan aylarında konuşacağım" dedi.

Takımın bu sezon Avrupa'da biraz daha tecrübe kazanacağına inanan sarı-lacivertli yöneticiler, gelecek sezon kaliteli takviyelerle uzun yıllardır hedefledikleri UEFA Kupası'nda söz sahibi olmanın hesaplarını yapıyorlar.

Luciano beklemede

Bu arada sakatlığı nedeniyle sezon başında takımdan ayrılan Luciano'nun da takıma geri dönmek istediği, bu oyuncuyla lig bitiminde masaya oturulacağı bildirildi.

Serkan umut dolu

Sarı-lacivertli takımda bu sezon şans bulmakta zorlanan Serkan Balcı, kendisini yeni transfer olmuş gibi hissettiğini söyledi. Genç yıldız, geçirdiği burun ameliyatından sonra performansının yüzde yüz artacağını söyleyerek "Artık daha rahat nefes almaya başladım. Kuşadası'nda kendime özel kamp programı uyguladım, denedim ve gördüm. Çok daha hızlı olacağım. Antalya kampı için bütün hazırlıklarımı tamamladım. Eğer Zico bana forma şansı verirse artık o formayı üzerimden zor çıkartırlar" diye konuştu.

Kaynak: Milliyet
Old 01-02-2007, 06:13 PM   #2
umit54
Daimi Üye

umit54 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 16
Üye No: 15580
İtibar Gücü: 1486
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi : umit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to beholdumit54 is a splendid one to behold

gelsin abi luciano

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı